Prajitura cu visine si branza

de mamaieelena in Prajituri, 17 Iul 2012 | 1738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250-300g visine fara samburi
  • 125ml ulei
  • 2 plicuri cu zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 3 oua intregi
  • 4 albusuri
  • putina sare
  • 300g zahar+ 1 lingura(pentru branza dulce)
  • 500g faina
  • 1 lingurita cacao
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 100ml lapte
  • 125 g branza dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine si branza:

Intr-un vas pentru mixer se pun ouale si albusurile se bat energic cu un praf de sare se adauga zaharul si se bat in continuare apoi se pun pe rand;zaharul vanilat,uleiul,laptele,bicarbonatul,praful de copt si la sfarsit faina treptat.Intr-o tava se pune hartie de copt se pune compozitia in tava.Cuptorul se preincalzeste la 180 grade.Intr-un castronel se pune branza ,zaharul si cacao cu o lingura se amesteca bine si se pune din loc in loc in tava dupa care se imprastie pe toata suprafata visinile.Sta la cuptor aproximativ 40-45 de minute pana se rumeneste frumos deasupre.Pofta buna,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sim0na 1

18.07.2012, 20:55

O prajitura absolut delicioasa!

mamaieelena 1

18.07.2012, 22:14

va multumesc tuturor bucatarasilor pentru aprecieri dar sincer; prajitura a fost absolut magnifica ca gust si aroma

cocineraviajera 1

09.09.2012, 14:37

Delicioasa si completa.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Chec pufos in 3 culori