Prajitura cu visine si smantana

de La Ancuta in Prajituri, 21 Mai 2012 | 3697 vizualizari

 

La multi ani Elene si Constantini!!! Sa aveti o zi frumoasa!

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 3 oua
  • 250 g zahar
  • 200 g smantana
  • 350 g faina
  • 50 g cacao
  • 1 praf de copt
  • visine fara samburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine si smantana:

Mixam ouale cu zaharul pana se albesc si isi dubleaza volumul. Adaugam untul la temperatura camerei si mixam. Urmeaza apoi smantana si omogenizam.

Faina o amestecam cu praful de copt si cacaoa si o incrporam in compoziatia de mai sus.


La final adaugam visinele scurse bine (eu am avut aproape un borcan de 800 ml).


Amestecam usor iar apoi turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Eu am folosit tava de 25x35 cm.


Coacem la foc potrivit pana trece testul scobitorii (~30 de minute).


Dupa ce s-a copt scoatem din tava si lasam sa se raceasca apoi putem glazura cu ciocolata sau cum am facut eu de data aceasta, o pudram cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

La Ancuta 1

29.05.2012, 15:40

Mihaela iti dau cu mare drag

andreea_angelo 1

16.06.2012, 23:45

La Ancuta 1

18.06.2012, 10:37

Multumesc Andreea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ''Pacatul Dulce"