Prajitura cu zmeura si iaurt

de -Miti- in Prajituri, 12 Dec 2010 | 4921 vizualizari

 

Noi stam la munte si zmeura e la o azvarlitura de bat.Se poate folosi si zmeura congelata,dar sa nu o dezghetati.Nu are calorii multe fiindca se foloseste putin zahar,asa ca e si "diet friendly".

 

INGREDIENTE

  • 1 cana faina
  • 1/3 cana zahar
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 ou
  • 1/2 cana iaurt
  • 2 linguri de margarina
  • 1 zahar vanilat
  • 1 cana zmeura

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu zmeura si iaurt:

Intr-un bol se amesteca faina,zaharul,praful de copt,bicarbonatul si sarea.

Separat se amesteca oul,iaurtul,margarina si vanilia.

Se adauga la amestecul de faina,chiar numai cat e incorporat.

Doua treimi din acest aluat se toarna pe fundul formei si se presara uniform zmeura peste.

Pune restul aluatului peste si se poate da la cuptor.

Se coace la 180C,cam 35-40 minute.

Se raceste 10 minute inainte de a fi servit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu zmeura si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

-Miti- 1

12.12.2010, 19:54

la noi sta zmeura in congelator,am facut si otet de zmeura si lichior.haideti in vizita!

MotanLaOale 1

13.12.2010, 12:55

arata bine

housy 1

14.12.2010, 14:45

oooui....si ce mult imi place mie zmeura...e printre fructele preferate si ma incanta la nebunie....pacat k eu acum foarte greu reusesc sa pun ochii.mana...pe zmeurica adevarata...cum era in copilarie cand avea bunica in gradina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post cu nuca de cocos