Prajitura "Daca n-ai oua" :)) (nr 200)

de Anamaria7 in Mancaruri de post, 12 Aug 2012 | 8844 vizualizari

 

Ca sa continui seria de rasete din data de 10 august de la prima seara a intalnirii minunate a bucatarasilor, va prezint pentru nr. 200 o reteta inedita ce va folosi tuturor celor fara oua :)))) in frigider. Tot omu' mai ramane si fara, cele de cumparat uneori sunt de o calitate indoielnica sau romanul credincios vrea sa tina post! Mentionez ca nasa care a botezat aceasta bunatate dulce este MAMA (dam vina pe mama pentru ideile nebune :)) >:) ) care si acum crapa de ras.

Gata cu gluma, sa trecem la lectia serioasa acum! Ideea de baza: fiecare ou se poate inlocui cu o banana mare, bine coapta. In general, cel putin pandispanurile incercate pana acum, ies foarte bune si aromate! Sa trecem la treaba!

 

INGREDIENTE

  • 3 banane mari si bine coapte
  • 225 g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • 200 ml ulei
  • 1 esenta de vanilie
  • 200 ml lapte de soia/apa
  • 15 g praf de copt
  • 450 g faina
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Daca n-ai oua" :)) (nr 200):

Bananele se paseaza bine apoi se adauga zaharul si se mixeaza la viteza mare. Uleiul se adauga ca la maioneza, in fir subtire, laptele/apa la fel + esenta. La final se adauga faina amestecata in prealabil cu praful de copt.


Deasupra se pun fructele alese, noi am vrut caise si afine.


Se coace la 180 C.


 

TIPS-URI

1

Daca fructele sunt prea acre, la servire se poate pudra cu zahar.

2

Pentru aceasta cantitate am folosit o tava de 35x45 cm.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Daca n-ai oua" :)) (nr 200)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

diaconta 1

05.09.2013, 15:08

Ca sa continui seria de rasete din data de 10 august de la prima seara a intalnirii minunate a bucatarasilor, va prezint pentru nr. 200 o reteta inedita ce va folosi tuturor celor fara oua )) in frigider. Tot omu' mai ramane si fara, cele de cumparat uneori sunt de o calitate indoielnica sau romanul credincios vrea sa tina post! Mentionez ca nasa care a botezat aceasta bunatate dulce este MAMA (dam vina pe mama pentru ideile nebune ) care si acum crapa de ras. Gata cu gluma, sa trecem la lectia serioasa acum! Ideea de baza: fiecare ou se poate inlocui cu o banana mare, bine coapta. In general, cel putin pandispanurile incercate pana acum, ies foarte bune si aromate! Sa trecem la treaba
))))))))))))))
vai Anusca mea draga,tare as mai fi vrut sa te vad si anul asta
"fiecare ou se poate inlocui cu o banana" mie nu-mi plac bananele ,deci ce pun?
"Tot omu' mai ramane si fara" CORECT ) mai ales cand nici nu te astepti
"o reteta inedita ce va folosi tuturor celor fara oua ))"
a nu se include aici si domnu' Adrian Nastase,ca-i incurcam socotelile

Ina 1

05.09.2013, 18:25

Cu alte cuvinte... Cine n-are oua, macar banana sa aiba ) Mare si coapta, cica

Valclaudia 1

05.09.2013, 22:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Un deliciu de post..