Prajitura de casa cu visine

de SanatateAcasa in Prajituri, 2 Feb 2012 | 4305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 de grame de faina integrala,
  • circa 400 de grame de visine congelate ( se lasa sa se dezghete),
  • 2 linguri cu ulei,
  • 200 de grame (o cana) fructoza,
  • 4 oua de gaina,
  • 2 linguri cacao,
  • 1 cana cu zahar brun
  • cativa fulgi de cocos.
Portii: 17
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de casa cu visine:

Ouale se sparg. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Se adauga fructoza si se amesteca bine de tot, pana ce se obtine o spuma. Se adauga apoi galbenusurile. Se toarna faina (amestecata cu un praf de copt) treptat, pana ce se obtine un aluat. Jumatate de aluat se toarna intr-o tava termorezistenta. Peste aluat se adauga visinele.

Peste jumatatea cealalta de aluat se adauga 2 linguri cu cacao si se amesteca. Apoi se adauga si cealalta parte de aluat, in tava. Se lasa la foc mediu. Ca sa stiti cand s-a facut, se infinge usor o scobitoare. La final, se presara fulgii de cocos si se lasa un pic sa se raceasca, abia apoi se poate taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de casa cu visine" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

gaby_gabytza 1

02.02.2012, 18:25

tot ce e faqt d ksa e sanatos

Rocsi 1

02.02.2012, 21:15

foarte buna!!

Lau 1

03.02.2012, 08:42

buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piscoturi si nuca de cocos