Prajitura de iaurt

de mirela0911 in Prajituri, 20 Apr 2011 | 46320 vizualizari

COMENTARII (21)

Miha 1

20.04.2011, 20:36

Excelenta pentru cafeaua de dimineata!

RuxyRux 1

20.04.2011, 20:47

Un deliciu!!!

kamy 1

20.04.2011, 20:48

eu vreau cu lapte rece

mihaelaM 1

20.04.2011, 21:26

cat de bine arata ,vreau cu lapte si am asa ca vin sa pap

mirela0911 1

20.04.2011, 21:53

Miha, asa-i cum zici
Ruxy multumesc

mirela0911 1

20.04.2011, 21:55

Kamy merg sa scot laptele de la frigi
Mihaela poti veni si fara ca am eu

Rocsi 1

20.04.2011, 22:01

grozav

ioanalf 1

20.04.2011, 22:03

mi e foame ce bine arata eu o fac fara cacao dar cu cacao arata ma bine

mirela0911 1

20.04.2011, 22:19

Rocsi, Ioanalf va multumesc

Ina 1

20.04.2011, 22:40

Delicioasa!

mihaelar63 1

20.04.2011, 23:00

Imi plac mult opraji cu iaurt !

LUK 1

20.04.2011, 23:35

foarte buna

lacrimioara 1

21.04.2011, 00:56

ce frumoasa e ca un tigru si cred ca si gustoasa

divainbucatarie 1

21.04.2011, 08:20

elena1988 1

21.04.2011, 09:32

Lau 1

21.04.2011, 11:22

ce frumoase sunt

mirela0911 1

21.04.2011, 15:01

Ma bucur ca va place, chiar e buna va multumesc si

aziz 1

21.04.2011, 19:52

arata minunat Paste fericit!

Cris2711 1

21.04.2011, 20:36

Mirela Paste fericit

adry88 1

31.05.2011, 16:24

blueapril 1

09.05.2013, 21:02

Reteta este foarte buna, checul iese fraged si nu inecacios cum sint alte checuri. O fac destul de des si iese fara probleme. O singura chestie nu respect la reteta: 2 pahare de zahar sint prea mult pentru gustul nostru, pun doar unu si jumatate.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura rasturnata cu mere si caramel