Prajitura de post cu nuca

de Micutza Luana in Mancaruri de post, 18 Dec 2013 | 10089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 mere
  • 1 cana de zahar
  • 2 cani de faina
  • o cana nuca macinata
  • o lingra bicarbonat
  • o lingura otet
  • Petru glazura
  • 20 linguri zahar
  • 20 linguri apa
  • 2 linguri margarina
  • 3 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de post cu nuca:

Marul se curata si se da prin razatoare.

Se amesteca marul cu zaharul  si se freaca putin, apoi adaugam faina bicarbonatul stins in otel, si nuca .

Compizitia se pune intr-o tava pe care am tapetato margarina si faina si se lasa la copt 45- 50 minute pana se inchide la culoare .

Intre timp ne ocupam de glazura si punem toate ingredinetele la foc mic pana se leaga si turnam peste prajitura dupa ce sa racit si am taiat-o.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem si foi de cartofi