Prajitura de post cu nuca

de Micutza Luana in Mancaruri de post, 18 Dec 2013 | 7298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 mere
  • 1 cana de zahar
  • 2 cani de faina
  • o cana nuca macinata
  • o lingra bicarbonat
  • o lingura otet
  • Petru glazura
  • 20 linguri zahar
  • 20 linguri apa
  • 2 linguri margarina
  • 3 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de post cu nuca:

Marul se curata si se da prin razatoare.

Se amesteca marul cu zaharul  si se freaca putin, apoi adaugam faina bicarbonatul stins in otel, si nuca .

Compizitia se pune intr-o tava pe care am tapetato margarina si faina si se lasa la copt 45- 50 minute pana se inchide la culoare .

Intre timp ne ocupam de glazura si punem toate ingredinetele la foc mic pana se leaga si turnam peste prajitura dupa ce sa racit si am taiat-o.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Micutza Luana

Micutza Luana 1

19.12.2013, 20:29

multumesc

mamaieelena

mamaieelena 1

20.12.2013, 09:31

bunaaaaaaaaaa

Micutza Luana

Micutza Luana 1

20.12.2013, 12:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!