Pilaf cu ciuperci la Multicooker ( de post)

de alilianaa in Mancaruri de post, 6 Aug 2014 | 1547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • un morcov
  • jumtate ardei rosu, capia
  • sare, piper dupa gust
  • o ceasca orez
  • 3 cesti apa
  • o cutie ciuperci
  • patrunjel proaspat, o legatura
  • 3-4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci la Multicooker ( de post):

M-am abatut putin de la pasii din cartea de retete care a sosit odata cu aparatul.


Astfel: in oala aparatului punem ulei si din Menu , selectam Fry pentru 10 minute. Cand uleiul s-a incins bine adaugam ceapa, morcovul, ardeiul spalate si portionate. Lasam atata timp cat ele se vor inmuia. Punem sare, piper. Adaugam ciupercile. Adaugam si orezul, amestecam si punem apa. Din acest moment din Menu selectam programul pilaf pentru 40 de minute. Dupa ce timpul de pregatire a trecut, tocam marunt patrunjelul ( care a fost spalat) si-l punem de-asupra.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Folosim aceeasi unitate de masura pentru apa si orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci la Multicooker ( de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

alilianaa 1

06.08.2014, 20:40

Dia, mult de tot! Multumesc

alilianaa 1

06.08.2014, 20:40

Lavinia, Ildikomultumesc, Claudia

Panacris 1

12.08.2014, 15:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu sos de ciuperci