Iahnie de fasole

de nadina73 in Mancaruri de post, 28 Mar 2010 | 3666 vizualizari

 

sotului mei i place la nebunie iahnia de fasole

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane de fasole boabe
  • ulei 3-4 linguri
  • 2 linguri sos de soia
  • 5-6 fire de ceapa verde(se poate si uscata)
  • 2-3 linguri de faina
  • 3-4 foi de dafin
  • 1/2 ardei gras rosu
  • sare,piper
  • pasta de tomate 1 cescuta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Se caleste ceapa tocata in ulei ,apoi se pun sosul de soia, boabele de fasole ,ardeiul taiat bucatele si foile de dafin.


se lasa 5-10 minute sa fiarba impreuna si apoi se amesteca faina cu pasta de tomate si se pun peste fasole.


se lasa sa dea 2 -3 cloclote si e gata


Se serveste cu dragoste si multa voie buna

 

TIPS-URI

1

 fasolea se lasa de seara la inmuiat

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

COMENTARII (4)

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 07:20

o sa pun sa fac si eu sapt asta, as manca fasole tot timpul

gaby_duceag 1

29.03.2010, 07:41

cred ca e buna,dar de ce fasole la borcan?de ce nu fasole cruda si fiarta de tine?e mai convenabila?

mariac 1

31.03.2010, 18:39

e preferata sotului meu iahnia mai ales cu carnacior

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08