Iahnie de fasole

de nadina73 in Mancaruri de post, 28 Mar 2010 | 3677 vizualizari

 

sotului mei i place la nebunie iahnia de fasole

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane de fasole boabe
  • ulei 3-4 linguri
  • 2 linguri sos de soia
  • 5-6 fire de ceapa verde(se poate si uscata)
  • 2-3 linguri de faina
  • 3-4 foi de dafin
  • 1/2 ardei gras rosu
  • sare,piper
  • pasta de tomate 1 cescuta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Se caleste ceapa tocata in ulei ,apoi se pun sosul de soia, boabele de fasole ,ardeiul taiat bucatele si foile de dafin.


se lasa 5-10 minute sa fiarba impreuna si apoi se amesteca faina cu pasta de tomate si se pun peste fasole.


se lasa sa dea 2 -3 cloclote si e gata


Se serveste cu dragoste si multa voie buna

 

TIPS-URI

1

 fasolea se lasa de seara la inmuiat

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 07:20

o sa pun sa fac si eu sapt asta, as manca fasole tot timpul

gaby_duceag 1

29.03.2010, 07:41

cred ca e buna,dar de ce fasole la borcan?de ce nu fasole cruda si fiarta de tine?e mai convenabila?

mariac 1

31.03.2010, 18:39

e preferata sotului meu iahnia mai ales cu carnacior

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde scazuta cu praz si marar