Prajitura desteapta cu cacao

de alilianaa in Dulciuri, 26 Feb 2015 | 4831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 500 ml lapte
  • 125 g unt
  • 75 g faina
  • 45 g cacao
  • sare
  • o lingura de apa
  • putina esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura desteapta cu cacao:

Untul si laptele se pun la incalzit.  Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se bat bine cu zaharul si o lingura de apa, putina esenta rom , pana se albesc si cresc ca volum. Se adauga treptat laptele cu untul, se omogenizeaza. Albusurile batute spuma se incorporeaza amestecului de mai sus. Se toarna compozitia intr-o tava  unsa cu unt, tapetata cu faina. Se da la copt pentru 40-45 minute la 160 grade. 

Cand este gata, se scoate, se lasa la racit si se portioneaza. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura desteapta cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Constelatialeu 1

26.02.2015, 20:35

Uite si desteapta asta s-a inegrit de atata inteligenta...

Rocsi 1

26.02.2015, 22:06

Cred ca e buna si varianta cu cacao

Gherca Daniela 1

26.02.2015, 23:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Prajitura desteapta