Desert biscuiti de dovleac (de post)

de oanapl in Dulciuri, 19 Mar 2017 | 1883 vizualizari

 

retete de post economice
 
Aceasta reteta am imprumutat-o de pe blogul Laurei Adamache.

 

INGREDIENTE

  • 180 g pulpa dovleac copt
  • 420 g faina
  • 130 ml ulei de floarea soarelui
  • 160 g zahar brun
  • 7,5 g praf de copt
  • un varf cutit sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • ciocolata de post (optional)
Portii: 60
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti de dovleac (de post):

Pui pulpa de dovleac intr-un vas si o pasezi cu ajutorul unui blender. Adaugi uleiul, faina amestecata cu praful de copt si ulterior cernuta, zaharul si zaharul vanilat si sarea.


Amesteci pana cand obtii un aluat omogen, cu o consistenta relativ moale.


Umpli pistolul de biscuiti cu aluat si formezi biscuitii, direct in tava de cuptor netapetata.


Ii coci in cuptorul preincalzit la 180° C, pentru circa 12 minute. Biscuitii nu trebuie sa se rumeneasca deloc la suprafata, ci doar discret pe margini.


Ii lasi sa se raceasca in tava, apoi ii asezi pe un gratar si ii ornezi cu ciocolata neagra topita la bain-marie sau ii pudrezi cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti de dovleac (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

loredanaaa 1

19.03.2017, 20:56

Frumosi

miki_a 1

20.03.2017, 01:07

Ce idee "isteață "!

oanapl 1

20.03.2017, 10:35

Va multumesc de aprecieri!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu gem