Cheesecake cu urda,ciocolata si cocos

de ionela84 in Dulciuri, 15 Oct 2013 | 1952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g Bicuiti
  • 250 g unt
  • 700 g urda
  • 300 ml lapte
  • 250 g zahar
  • esenta de rom
  • 1-1/2 pachetel de gelatina
  • 100 g ciocolata
  • 100 g nuca de cocos
  • 2 lg lichior de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu urda,ciocolata si cocos:

1.Dam biscuitii prin razatoarea mare si ii amestecam cu untul topit,intindem pe fundul tavii cu inel detasabil


2.Punem gelatina la hidratat in 150 ml apa aprox 10 min


3.Urda o sfaramam bine si apoi o mixam cu zaharul si laptele pana devine ca o crema adaugam lichiorul,esenta de rom si nuca de cocos


4.incalzim gelatina pe bain-marie pana se topeste si apoi o adaugam compozitiei de urda rasturnam totul in tava


5.topim ciocolata si turnam deasupra compozitiei, amestecam usor astfel incat sa creem efectul"marmorat"


6.dam la rece pt min 3 ore(eu l-am lasat o noapte)


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Cantitatea de lapte poate varia in f-ctie de cat de uscata este urda

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu urda,ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

gaby_gabytza 1

22.10.2013, 11:39

place

ionela84 1

22.10.2013, 13:22

cristi1980 1

26.10.2013, 08:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu zmeura si nectarine