Cheesecake cu urda,ciocolata si cocos

de ionela84 in Dulciuri, 15 Oct 2013 | 1719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g Bicuiti
  • 250 g unt
  • 700 g urda
  • 300 ml lapte
  • 250 g zahar
  • esenta de rom
  • 1-1/2 pachetel de gelatina
  • 100 g ciocolata
  • 100 g nuca de cocos
  • 2 lg lichior de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu urda,ciocolata si cocos:

1.Dam biscuitii prin razatoarea mare si ii amestecam cu untul topit,intindem pe fundul tavii cu inel detasabil


2.Punem gelatina la hidratat in 150 ml apa aprox 10 min


3.Urda o sfaramam bine si apoi o mixam cu zaharul si laptele pana devine ca o crema adaugam lichiorul,esenta de rom si nuca de cocos


4.incalzim gelatina pe bain-marie pana se topeste si apoi o adaugam compozitiei de urda rasturnam totul in tava


5.topim ciocolata si turnam deasupra compozitiei, amestecam usor astfel incat sa creem efectul"marmorat"


6.dam la rece pt min 3 ore(eu l-am lasat o noapte)


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Cantitatea de lapte poate varia in f-ctie de cat de uscata este urda

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu urda,ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

gaby_gabytza 1

22.10.2013, 11:39

place

ionela84 1

22.10.2013, 13:22

cristi1980 1

26.10.2013, 08:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake in stil german sau pasca fara aluat