Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult
1.Dam biscuitii prin razatoarea mare si ii amestecam cu untul topit,intindem pe fundul tavii cu inel detasabil
2.Punem gelatina la hidratat in 150 ml apa aprox 10 min
3.Urda o sfaramam bine si apoi o mixam cu zaharul si laptele pana devine ca o crema adaugam lichiorul,esenta de rom si nuca de cocos
4.incalzim gelatina pe bain-marie pana se topeste si apoi o adaugam compozitiei de urda rasturnam totul in tava
5.topim ciocolata si turnam deasupra compozitiei, amestecam usor astfel incat sa creem efectul"marmorat"
6.dam la rece pt min 3 ore(eu l-am lasat o noapte)
Pofta buna!
1
Cantitatea de lapte poate varia in f-ctie de cat de uscata este urda
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult