Prajitura "desteapta" cu ciocolata

de Xandrinne in Prajituri, 20 Oct 2015 | 7660 vizualizari

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

21.10.2015, 05:34

Bună

-Licurici- 1

21.10.2015, 07:58

dantes 1

21.10.2015, 10:01

delicioasa!

MotanLaOale 1

21.10.2015, 10:02

reisnaor_2006 1

21.10.2015, 10:25

ce buna este

ianculubita 1

21.10.2015, 10:52

Super buna!

Gicuta 1

21.10.2015, 11:27

Super!

Gherca Daniela 1

21.10.2015, 11:38

miki_a 1

21.10.2015, 11:48

Arata divin!!!!

mirela0911 1

21.10.2015, 12:06

Delicioasă!

- Andreea - 1

21.10.2015, 12:50

Merisor 1

21.10.2015, 13:09

Cat de bine arata!

Criss 1

21.10.2015, 17:08

Minunat arata! Ce dimensiuni are tava?

Rocsi 1

21.10.2015, 19:26

Faina!

T I M E A 1

21.10.2015, 19:31

Xandrinne 1

21.10.2015, 23:00

Va multumesc tuturor!

Cris, 20x28 are tava, dar nu a iesit foarte inalta prajitura; cand o sa repet operatiunea voi folosi o tava mai mica sau dublez ingredientele... Vad eu

RuxyRux 1

21.10.2015, 23:21

Arata wow!

Criss 1

22.10.2015, 07:41

Multumesc pentru raspuns. Mie mi se pare ca e suficient de inalta. Azi vreau sa fac si eu.

Xandrinne 1

22.10.2015, 16:28

Criss, cineva a scris pe site-ul Laurei ca tot asa, nu i-a iesit foarte inalta prajitura; sa-mi spui cum ti-a iesit. Problema este ca e atat de buna, ca ar merita facuta cu ingrediente la dublu
In week-end o s-o fac iar.

Rux, multumesc!

Catalina L 1

22.10.2015, 20:47

foarte reusita

Valclaudia 1

22.11.2015, 12:31

excelenta prajitura!

Xandrinne 1

12.12.2015, 19:26

aia 1

17.07.2016, 23:14

e foarte buna. Eu am pus numai jumatate din lape ca mi sa parut cam mult 600ml. Pentru cui nu i-a crescut frumos: secretul e la albuse. Trebuie batute foarte foarte bine si apoi crema de oua amestecata usurel: se toarna galbenusele peste albuse, niciodata invers iar lingura se misca numai de jos in sus cind amestecati, nu lateral si nu frecat. Nu e nevoie sa se amestece perfect, e suficient daca nu sint bucati mari de albus ramas neamestecat.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert haiose