Prajitura din albusuri cu nuca si crema

de Lau in Dulciuri, 20 Apr 2016 | 817 vizualizari

 

O prajitura rapida si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 6 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri nuca macinata
  • 1 praf de sare
  • 1 /2 praf de copt
  • 200 ml frisca
  • 200 g fructe(zmeura.mure)
  • 4 linguri zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din albusuri cu nuca si crema:

Intr-un bol se mixeaza albusurile cu un praf de spuma pana isi dubleaza volumul,adaugam zaharul si mixam pana ce devine o spuma lucioasa si densa,


Adaugam faina amestecata cu nuca ,praful de copt si amestecam cu o paleta cu miscari unsoare,


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea,


Lasam sa se raceasca foarte bine.


Mixam frisca impreuna cu zaharul,adaugam fructele si mai mixam un minut,


Intindem crema peste blat si dam la rece 30 min inainte de servire

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din albusuri cu nuca si crema" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rahela Velicu 1

25.04.2016, 21:52

buna!

RuxyRux 1

09.05.2016, 19:37

Deliciu!

Camelya 1

12.05.2016, 12:05

Cred ca a fost super buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de mere