Prajitura din albusuri cu nuca si crema

de Lau in Dulciuri, 20 Apr 2016 | 690 vizualizari

 

O prajitura rapida si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 6 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri nuca macinata
  • 1 praf de sare
  • 1 /2 praf de copt
  • 200 ml frisca
  • 200 g fructe(zmeura.mure)
  • 4 linguri zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din albusuri cu nuca si crema:

Intr-un bol se mixeaza albusurile cu un praf de spuma pana isi dubleaza volumul,adaugam zaharul si mixam pana ce devine o spuma lucioasa si densa,


Adaugam faina amestecata cu nuca ,praful de copt si amestecam cu o paleta cu miscari unsoare,


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea,


Lasam sa se raceasca foarte bine.


Mixam frisca impreuna cu zaharul,adaugam fructele si mai mixam un minut,


Intindem crema peste blat si dam la rece 30 min inainte de servire

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din albusuri cu nuca si crema" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

noiinbucatarie 1

25.04.2016, 21:52

buna!

RuxyRux 1

09.05.2016, 19:37

Deliciu!

Camelya 1

12.05.2016, 12:05

Cred ca a fost super buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
PASCA FARA ALUAT