Prajitura din albusuri si cacao

de Andreea Caroline in Prajituri, 9 Noi 2012 | 4216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 70 gr faina alba
  • 6 albusuri
  • 50 gr cacao amara
  • 200 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 linguritza drojdie ptr cuptor
  • 20 gr unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din albusuri si cacao:

Se unge cu unt si se pudreaza cu faina sau se acopera cu hartie de copt o forma rotunda ptr cuptor.


Intr-un bol se amesteca faina cu 50 gr cacao ,drojdia si zaharul vanilat. Se adauga zaharul si se amesteca totul bine.


Intr-un alt bol se bat bine albusurile. Se adauga putina sare si se adauga in compozitia cu faina. Se amesteca totul cu grija si se toarna in forma ptr cuptor.


O coacem ptr 50 minute la 180 grade.


Cand e gata ( facem proba cu scobitoarea) o scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca, apoi cu ajutorul unui decupaj de hhrtie si zahar pudra ''ornam'' prajitura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din albusuri si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

_Alina_ 1

10.11.2012, 09:00

Minunata!

ANNA_46 1

10.11.2012, 22:13

Frumoasa si delicioasa

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Ingerilor - Angels Cake