Prajitura Fanta

de Ubulika in Dulciuri, 30 Ian 2014 | 9652 vizualizari

COMENTARII (16)

anca_rm 1

30.01.2014, 10:15

Gergiana S 1

30.01.2014, 10:22

imi place mult prajiturica asta.eu o fac cu blat de vanliea, cu cacao nu am incercat inca

Ubulika 1

30.01.2014, 10:26

si eu vreau sa mai fac cu vanilie nici eu nu am incercat inca

gaby_gabytza 1

30.01.2014, 10:39

excelenta

MotanLaOale 1

30.01.2014, 11:05

Ubulika 1

30.01.2014, 11:43

gabi:* motan

Renataedina 1

30.01.2014, 12:56

una din preferatele mele

gaby_duceag 1

30.01.2014, 13:59

minunat ti-a iesit!

Ubulika 1

30.01.2014, 20:37

multzu

Rocsi 1

30.01.2014, 20:38

Este foarte buna

Merisor 1

30.01.2014, 21:05

diaconta 1

30.01.2014, 22:38

Ubulika 1

31.01.2014, 00:27

mihaelar63 1

03.05.2014, 22:18

De mult timp ma tenteaza

-Licurici- 1

18.11.2015, 09:27

Rahela Velicu 1

05.01.2020, 22:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba taraneasca de purcel
  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fanta