Prajitura "Fantezie de Halloween" cu dovleac, evident :)

de klausenburger_adica Lacrima in Prajituri, 10 Oct 2009 | 20332 vizualizari

COMENTARII (61)

rivka 1

10.10.2009, 15:07

uau....foarte sofisticat si luxos arata, cred ca e foaaarte buna, deosebita.

Bucataras 1

10.10.2009, 17:46

Miha 1

10.10.2009, 18:45

Poate n-o fi avut timp de poze in timpul prepararii. Pana la urma rezultatul final conteaza.

klausenburger_adica Lacrima 1

10.10.2009, 23:39

Miha d ... reteta e facuta de mine asa cum am imaginat-o eu dupa ce m-am documentat cam cu se face dovleacul prin alte tari ale lumii. intotdeauna am avut probleme cu pozele din timpul prepararii. gatesc mereu contracronometru. pe asta am facut-o cu foarte putin timp inainte sa imi soseasca oaspetii si am salvat ultimele bucatele pentru poze facute la miez de noapte dupa ce mi-am culcat oaspetii ... banuiesc ca la asemenea comentariu, explicatiile sunt totusi de prisos. le-am dat totusi. eu mi-as permite sa-ti sugerez sa incerci si tu sa creezi ceva nou. e mai constructiv, sincer. si loc e pentru toti in lume...

klausenburger_adica Lacrima 1

11.10.2009, 00:08

ah... m-am luat cu vorbaria multumesc tututor, inclusiv tie miha d

Oana 1

11.10.2009, 00:17

Imi place muult de tot dovleacul Cred ca f. bun tortuletul!

klausenburger_adica Lacrima 1

11.10.2009, 15:01

miha d repet desi vad ca inutl spun...1. a posta o reteta la miez de noapte inseamna a o pune pe internet nu a o face (pare limba romana in exprimare, oare vorbim aceeasi limba?)

2. eu una gatesc mult, nu doar pentru mine atunci cand o fac si pe de alta parte a tot lua mana din ingrediente de toate felurile si a o pune pe aparatul foto si invers la mine inseamna 1001 de intreruperi in 1001 de parti. cred ca scriu suficient de romaneste sa se inteleaga. daca nu se intelege, explic in comentarii, iar cine nu pricepe, nu pricepe ce sa-i fac? mai invata din retetele cu poze si dupa ce s-a prins cum merg lucrurile e liber sa incerce si retetele astea...si sa puna toate intrebarile suplimentare pe care le considera de cuviinta.

3. in blogul personal am incercat versiunea asta cu pozele intermediare si arata aiurea... nu e pentru mine stilul asta indiferent cui place ori ba. sorry

klausenburger_adica Lacrima 1

11.10.2009, 15:08

ah, miha d.. iti recomand ca si carti virtuale de bucate ilustrate blogurile laurei sava, laurei adamache, leoflori, miha, teo's kitchen si mai cauti tu pe net... nu-mi vin in minte toate acuma...

eu ma intreb daca chiar nu stii sa gatesti sau ...?

rivka 1

11.10.2009, 16:22

si te miri ca s-a suparat sau te bucuri?
foarte bine ca iti spui parerea, e voie, problema este sa iti spui parerea fara sa jignesti, si mai ales fara sa te faci de ras.
o data era suficient, am prins cu totii ideea .

eu as sugera sa-ti faci si tu un cont si sa postezi niste retete ar fii mult mai distractiv , nu crezi?

pe klaus nu o plateste nimeni sa posteze aici retete si poze deci daca pune mai multe poze din timpul petrecut la facerea unei prajituri sau doar cea finala....este alegerea ei.
ce si cat inveti din reteta/postarea ei te priveste, oricum ar fii bine sa inveti pt inceput ca nu poti sa te astepti la reactii pozitive din partea oamenilor de bun simtz daca vii cu asemenea comentarii si acuzatii fara sa aduci nici o dovada cum ca klaus a furat pozele , si nu in ultimul rand daca te astepti asa sa se execute urgent klaus de acum sa puna poze pe etape numai fiindca tu doresti si vrei sa inveti.pentru aia iei cursuri de cofetar.pana cand klaus iti pune aici reteta gratis si pt ca ii face placere ar fii mai de bun simt sa apreciezi zic eu.si uite asa ai mai multe de invatat de aici de cat doar retete, desi unii nu invata , nu-i asa....niciodata

klausenburger_adica Lacrima 1

11.10.2009, 17:30

multumesc mult Rivka... apreciez cuvintele tale... oricum e liber pentru oricine sa verifice autenticitatea a ceea ce fac. pe de alta parte a posta poze intermediare e o chestiune care tine mult de timp si de modul tau de lucru. cand faci mai multe feluri de mancare in acelasi timp e greu cu pozatul. nu gatesc nici o reteta in ideea strict de a o pune undeva pe net, iar pe de alta parte, daca ai poza finala stii ce trebuie sa obtii, iar cine a gatit fie si macar o data in viata vazand finalul "se prinde" cam care sunt pasii pe langa faptul ca sunt descrisi.
miha d... esti libera sa ramai la orice idee doresti, iar Rivka are dreptate apropo de cuvintele folosite. data viitoare rugamintea mea e sa o iei mai usurel cu cuvintele; modul lor de utilizare e o arta care se invata chiar daca in Romania arta asta e in mare suferinta.

PapaBun 1

14.10.2009, 14:33

Imi permit un simplu sfat: incercati sa cumparati "extract" in loc de "esenta" atunci cind cumparati asa ceva. Extractul este un produs natural, obtinut cu ajutorul alcolului, pe cand esenta este o simpla reproducere chimica.
Arata foarte bine, as mai fi vrut o poza/doua si din fazele incipiente.

ionix 1

14.10.2009, 18:19

arata demential... cu siguranta e pe lista mea... m-ai facut sa mi se para apetisant dovleacul

PapaBun 1

14.10.2009, 18:24

@Robert,
Da, e o întrebare pertinentă.....voi vorbi și cu ceilalți membri ai juriului. Mulțumesc.

klausenburger_adica Lacrima 1

14.10.2009, 23:24

in fond si la urma-urmelor nici macar nu te poti inscrie ori ba la acest concurs. pe de alta parte atata timp cat n-am pus poze intermediare, oare nu era evidenta alegerea mea?

klausenburger_adica Lacrima 1

14.10.2009, 23:25

multumesc pentru sfat... extractele ma dispera pentru simplul motiv ca miros infiorator a medicamente marea lor majoritate (cel putin alea pe care le-am simtit eu in preajma). asa ca sorry....

klausenburger_adica Lacrima 1

14.10.2009, 23:42

si inca ceva...ma poate invata si pe mine cineva cum se poate sterge propriul cont de pe bucataras.ro? multumesc

iSyc 1

14.10.2009, 23:49

@robert : automat intra daca au 3 poze; daca sunt sau nu din procesul de preparare ramane la latitudinea juriului

iSyc 1

14.10.2009, 23:50

@klausenburger : nu trebuie sa-ti stergi contul ... la urmatorul concurs nu se vor mai face inscrieri automate

klausenburger_adica Lacrima 1

14.10.2009, 23:51

pai in regulament scrie clar ca daca vrei concurs pui 3 poze din timpul prepararii...iaca n-am pus. deci...????

klausenburger_adica Lacrima 1

14.10.2009, 23:52

si cu tot respectul vreau sa sterg contul. multumesc

Oana 1

15.10.2009, 00:02

Lacrima, programul a ales automat retetele postate cu minim 3 poze, de-asta au fost inscrise si retetele tale! Apoi am observat, datorita lui Robert, ca nu corespundeau criteriilor din concurs si nu au mai intrat in finala. Nu cred ca trebuie sa te superi! tu ai retete foarte bune, prezentarile sunt de nota 10, multi au de invatat de la tine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mascarpone, mure, zmeura si aroma de menta