Prajitura "Fantezie de Halloween" cu dovleac, evident :)

de klausenburger_adica Lacrima in Prajituri, 10 Oct 2009 | 20333 vizualizari

COMENTARII (61)

iSyc 1

15.10.2009, 00:02

@klausenburger : se poate verifica automat faptul ca sunt 3 poze ... restul ramane la latitudinea juriului ;

Miha 1

15.10.2009, 00:18

Hai mai Lacrima draga...si noua cine ne mai spune povestile alea minunate pe care numai tu stii sa le spui? Te rog, nu pleca!

PapaBun 1

15.10.2009, 00:21

A. nu, nici nu poate fi vorba sa pleci......ma intorc special din Irlanda si te caut pe strazi in Cluj ca sa te conving sa nu-ti stergi contul.
Mai bine: .

klausenburger_adica Lacrima 1

15.10.2009, 01:15

oricum nu se poate. din cate am vazut eu nu exista optiunea asta...de ce-ai face aia PapaBun?

klausenburger_adica Lacrima 1

15.10.2009, 01:31

eu va multumesc tuturor pentru toate. felicitari oricui va fi castigatorul mult-ravnitului aparat foto.

Bucataras 1

15.10.2009, 03:33

nu stiam de ce am insomnii la ora asta. lacrima, ma alatur si eu celor de mai sus care te sustin.

Bucataras 1

15.10.2009, 03:35

Cristi PapaBun este un sufletist si un om deosebit, ca toata gashka bucatarasilor ...

klausenburger_adica Lacrima 1

15.10.2009, 12:11

multumesc dar as dori totusi sa se stearga contul. atata timp cat nu m-am inscris voluntar la nici un concurs, ba mai mult prin ceea ce fac arat ca nu vreau sa particip (era singura varianta!!) nu inteleg sa mi se vorbeasca intr-un anumit fel, sa fiu depunctata, si nimeni sa nu catadicseasca macar sa intrebe....si culmea sa fiu singura din tot situl de care se ia lumea fara ca macar sa puna banala intrebare: "participi??"!!! eu inteleg ca nu am meritele si veleitatile unora de pe aici, nici nu le-am cerut si nici nu le vreau...dar ce-i prea mult, e prea mult....

Bucataras 1

15.10.2009, 12:18

Din pacate, asa a fost facut softul, sa selecteze automat toate retetele publicate pina in 10 octombrie. Dar este o sugestie buna, sa existe optiune de a nu intra in concurs.

klausenburger_adica Lacrima 1

15.10.2009, 12:34

no asta e; as dori sa sterg contul, sau sa fie sters avand in vedere ca am reusit sa fiu suficient de incomoda pur si simplu fiind eu insami.

klausenburger_adica Lacrima 1

15.10.2009, 13:12

si modul de abordare al unui om, felul in care se pune problema n-are a face cu softul, Bucataras. ci cu un altfel de soft ...

Bucataras 1

15.10.2009, 13:24

Lacrima am remarcat din textele tale o sensibilitate frumoasa, ceea ce ma face sa cred ca poti fi ingaduitoare si sa treci peste un moment delicat, facut fara rea intentie. Te asigur! Imi cer eu mii de scuze si te rog sa ramii "bucataras"

ANCA 1

15.10.2009, 13:25

Lacrima, imi pare rau daca iei decizia asta...mie imi placea sa te citesc, plus...

rivka 1

15.10.2009, 13:27

buna ziua oameni buni,

klausenburger ai pus punctul pe i,
vreau sa-ti spun ca eu te inteleg perfect de ce te-ai suparat, sunt membrii ai site-ului care nu au intentionat sa participe la concurs si s-au trezit tarati in concurs si apoi abordati intr-un anumit fel(luati peste picior inclusiv eu) cu anumite comentarii...si la reactie (nu e cum spui de ex...prajitura postata de mine e amaruie!!! nu e dulce normal ca nu are acum gust de cheese and onion caci e prajitura) s-a reactionat de catre juriul papa bun cu alt comentariu acuzator de necivilizatie, care pe unde locuim,etc,(indirect) etc....foarte urat si jignitor.
este foarte clar ca nu e OK cum puneti problema.
eu una mi-am cerut scuze caci probabil ca de obicei adevarul e undeva la mijloc si papa bun nu din rautate sau din alte intentii ascnse a facut acel comentariu dar pe viitor sa stiti ca nu asa sa puneti problema, 1 nu puteti aprecia gustul unei retete daca nu ati gustat-o intradevar si daca nu ai cat de cat habar cand citesti ingredientele ca nu e dulce si amaruie, si 2 faceti concursurile in asa fel sa participe doar cine se inscrie, si 3 tin sa cred ca totusi toate supararle astea sunt pentru moment provenite din comunicarea impersonala pe internet.
in mod sigur aceasta reteta meritamai mult de 3 furculite, in orice caz daca o simpla pizza merita 5 asta merita in ochii mei 10.

si nu in ultimul rand nu uitati libertatea de exprimare si ibertatea de a putea comunica pana la urma chiar daca in contradictoriu sunt foarte importante !!!

klausenburger_adica Lacrima 1

15.10.2009, 13:54

Multumesc Rivka din nou. ai mare dreptate. concursul asta din punctul meu de vedere a avut mari lacune. e si motivul pentru care n-am dorit sa particip! nu s-a stabilit evaluarea originalitatii (deci sa fi fost o creatie a omului), nu s-a luat in calcul ca nu poti evalua calitatea pozelor in conditiile in care e vorba de amatori iar unii pot sa nu aiba sansa tehnic sa puna poze bune, deci din start ii descalifici si daca vor sa participe; nu a existat sansa sa nu participi; si la toate astea te mai pomenesti si depunctat, si facut cu ou si cu otet... plus modul de votare al materialelor, de punctare/depunctare...

klausenburger_adica Lacrima 1

15.10.2009, 14:13

pizza e creatia italienilor, iar pizza rattheo a fost o combinatie turco-italiano-dobrogeana. nimic nou. din astea puteai manca la greu pe malul marii in anii '90. as putea spune mult mai multe, dar ma abtin...insa intamplator stiu de unde sunt luate unele retete...nu m-am amestecat in jocul concursului tocmai pentru ca daca n-am participat...dar totusi, s-a mers prea departe in niste chestii....parerea mea.

Bucataras 1

15.10.2009, 14:14

E clar ca se poate si mai bine. Am sa iau ideile bune de aici si sa corectez mecanismul. O sa ajungem la unul care probabil nu va supara pe nimeni intr-un final, desi cred ca-i greu

klausenburger_adica Lacrima 1

15.10.2009, 14:30

e ok...nici lumea nu s-a facut intr-o zi. si daca nu s-ar fi luat lumea de mine direct, nu m-ati fi simtit in preajma. imi vedeam de treaba indiferent ce obiectii aveam. nu tin sa reinventez lumea in fiecare zi in bucatarie si nici nu sustin ca sunt vreun geniu culinar. nici unul dintre cei prezenti nu e, insa totusi...daca tot mi-am vazut de treaba de ce am incomodat chiar in halul asta? nici macar n-aveam suficiente vizite cat sa fiu un concurent periculos pentru primele 3 locuri macar!!!!! deci ce ar fi de inteles de aici totusi???

klausenburger_adica Lacrima 1

15.10.2009, 14:42

si asta pe de-asupra faptului ca am facut in asa fel incat sa nu pot participa!! nici tu vizite, nici tu participare dar sa te vezi asa tarat in depunctari, acuze, remarci aiurea...de ce???

eu nu vreau sa-mi sterg contul sau sa-mi fie sters (nu exista butonul "sterge contul") pentru concurs ci pentru modul in care am fost tratata din senin!!! de ce?

PapaBun 1

15.10.2009, 14:45

"pizza e creatia italienilor, iar pizza rattheo a fost o combinatie turco-italiano-dobrogeana. nimic nou. din astea puteai manca la greu pe malul marii in anii '90. as putea spune mult mai multe, dar ma abtin...insa intamplator stiu de unde sunt luate unele retete...nu m-am amestecat in jocul concursului tocmai pentru ca daca n-am participat...dar totusi, s-a mers prea departe in niste chestii....parerea mea"


Klausenburger - ai vazut notele juriului pentru Pizza Ratheo? 1 pe linie......toti 4......cred ca nu mai e nimic de comentat. Adica, sincer, nu inteleg reprosurile spre juriu - cred ca ar fi firesc sa fii suparata pe nr. de afisari al Pizzei Ratheo - acolo chiar ca nu are nici o legatura cu juriul.
Ai comparat apoi cu notele juriului ptr. fantezia ta de Halloween?
De asta zic, te superi degeaba pe juriu - evident ca trebuie imbunatatite conditiile de concurs, asta e altceva, dar e cale lunga pana la a te supara pe juriu ptr. afisarile unor concurenti.
Toate bune!

klausenburger_adica Lacrima 1

15.10.2009, 14:48

eu ma supar pentru modul in care am fost tratata fara sa fi participat ori sa ma fi inscris la ceva...adica in dreptul meu. atata timp cat n-am participat nu vad cum as putea sa ma supar pe juriu... comentariul cu pizza rattheo e cel mai evident exemplu apropo de lipsurile din concurs...atat

klausenburger_adica Lacrima 1

15.10.2009, 14:53

si mai e ceva PapaBun...cand ati intrat sa evaluati retetele era clar ca nu intram in concurs. deci chiar nu pricep ce era asa de greu de priceput...sorry...

oricum subiectul e deja depasit. nu conteaza. felicitari castigatorului. si imi mentin rugamintea dat fiind faptul ca nu am disponibila alegerea de stergere a contului. multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mac