Prajitura "fara foc" cu fructe si iaurt

de Bucataras Monica in Dulciuri, 1 Feb 2015 | 6384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de biscuiti populari
  • jumatate pachet de margarina
  • 500 gr de iaurt de fructe
  • 500 ml frisca
  • 2 pachete gelatina
  • 1 pachet gelatina(tort-gelle)
  • 2 pachete de zahar vanilinat
  • fructe(banane,portocale,kiwi)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "fara foc" cu fructe si iaurt:

BLATUL.Biscutii se faramiteaza,se amesteca cu margarina,cu 2 pachete de zahar vanilinat pana se obtine un aluat sfaramicios,care se aseaza intr-un vas,apoi se preseaza cu dosul unei linguri.

CREMA Gelatina se hidrateaza cu 100 ml apa,intre timp se bate frisca ce se amesteca cu iaurtul. Glatina se incalzeste la foc mic fara a o fierbe,apoi se toarna peste frisca. Crema se adauga peste blatul de biscuti ornandu-se cu fructe.

Dupa ornarea acestuia se prepara si gelatina(tort-gelle) turnandu-se peste prajitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "fara foc" cu fructe si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine si iaurt