Prajitura fina cu iaurt si branza dulce

de RuxyRux in Dulciuri, 1 Feb 2017 | 1433 vizualizari

 

O prajitura delicioasa pregatita cu drag pentru familia mea!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. iaurt grecesc
  • 400 gr branza dulce ( mie imi place cea cremoasa de la Liddl)
  • 250 gr. zahar
  • 4 oua
  • 140 gr. unt
  • 150 gr. amidon
  • vanilie
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 plic praf de copt
  • seminte de rodie pentru ornat
  • zahar pudra vanilat pentru decor
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura fina cu iaurt si branza dulce:

1. Untul se topeste intr-un vas la foc mic.


2. Iaurtul se amesteca cu branza dulce, se adauga untul topit si se omogenizeaza.


3. Ouale se bat cu un praf de sare cu zaharul si vanilia pana ce isi tripleaza volumul.


4. Peste compozitia de oua si zahar se pune cea de branza, unt si iaurt.


5. Se adauga amidonul si praful de copt si se amesteca.


5. In tava tapetata cu hartie de copt, se pune alautul si se presara coaja de lamaie apoi si se coace 40 de minute, la 180 de grade C.


6. Prajitura se scoate de la cuptor si se lasa complet sa se raceasca.


7. Dupa ce prajitura s-a racit, se muta cu grija, cu o spatula mare pe un platou si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura fina cu iaurt si branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

RuxyRux 1

05.02.2017, 20:10

Multumesc Oana!

mihaelar63 1

09.02.2017, 00:14

RuxyRux 1

10.02.2017, 22:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice