Prajitura fina cu iaurt si branza dulce

de RuxyRux in Dulciuri, 1 Feb 2017 | 2416 vizualizari

 

O prajitura delicioasa pregatita cu drag pentru familia mea!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. iaurt grecesc
  • 400 gr branza dulce ( mie imi place cea cremoasa de la Liddl)
  • 250 gr. zahar
  • 4 oua
  • 140 gr. unt
  • 150 gr. amidon
  • vanilie
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 plic praf de copt
  • seminte de rodie pentru ornat
  • zahar pudra vanilat pentru decor
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura fina cu iaurt si branza dulce:

1. Untul se topeste intr-un vas la foc mic.


2. Iaurtul se amesteca cu branza dulce, se adauga untul topit si se omogenizeaza.


3. Ouale se bat cu un praf de sare cu zaharul si vanilia pana ce isi tripleaza volumul.


4. Peste compozitia de oua si zahar se pune cea de branza, unt si iaurt.


5. Se adauga amidonul si praful de copt si se amesteca.


5. In tava tapetata cu hartie de copt, se pune alautul si se presara coaja de lamaie apoi si se coace 40 de minute, la 180 de grade C.


6. Prajitura se scoate de la cuptor si se lasa complet sa se raceasca.


7. Dupa ce prajitura s-a racit, se muta cu grija, cu o spatula mare pe un platou si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura fina cu iaurt si branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

RuxyRux 1

05.02.2017, 20:10

Multumesc Oana!

mihaelar63 1

09.02.2017, 00:14

RuxyRux 1

10.02.2017, 22:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Valurile Dunarii