Prajitura insiropata

de Michelle in Prajituri, 4 Dec 2009 | 11509 vizualizari

COMENTARII (17)

rivka 1

04.12.2009, 12:33

ce frumoase sunt !

rivka 1

04.12.2009, 12:54

cred ca fac si eu maine jumatate de cantitate....

pana_luminita 1

04.12.2009, 14:26

este preferata sotului meu in weekend treb sa o fac si eu

Michelle 1

04.12.2009, 14:49

Adinuta 1

04.12.2009, 14:49

mmm, o bunatate

Michelle 1

04.12.2009, 16:14

liana_geicu 1

04.12.2009, 18:20

senzatiooonala! ce bine arata, si ce pofta mi-ai facut, vreau si euuuu!

Miha 1

04.12.2009, 18:45

Mmmmm....

brie 1

04.12.2009, 18:55

faina prajiturica

rivka 1

04.12.2009, 19:53

sigur nu se pune la blat praf de copt???
mas apuca acum de blat...

Teo 1

04.12.2009, 20:13

tot ce contine ciocolata imi face cu ochiul si pe deasupra arata apetisant.

Michelle 1

05.12.2009, 09:18

eu nu am pus..dar pentru siguranta ta poti pune praf de copt...bati bine albusul..si atunci creste sigur

ionix 1

05.12.2009, 13:45

cred ca n-a mai ramas nimic din prajiturica asta... arata super

elena1988 1

02.02.2011, 16:54

merceleo 1

24.01.2012, 09:17

Nu pui zahar in frisca de ornat?

diaconta 1

24.01.2012, 09:32

@Merceleo,frisca lichida in general este deja indulcita,exceptie facand smantana pentru frisca sau frisca naturala.Eu prefer frisca neindulcita pentru ca adaug zahar foarte putin sau deloc daca o combin cu o crema care este dulce.

Michelle 1

26.01.2012, 16:00

cu e frisca Hulala ce am folosit nu isi ami are rostul zaharul..acum depinde ce frisca folosesti!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mac si ganache de ciocolata