Prajitura inteligenta cu ciocolata alba

de nadina73 in Prajituri, 8 Oct 2010 | 17305 vizualizari

 

Super buna ,s-a topit fulger

 

INGREDIENTE

  • 1,5 litri de lapte
  • 12 oua
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri faina pline
  • 200 g ciocolata alba cu lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura inteligenta cu ciocolata alba:

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat foarte bine .

Galbenusurile se amesteca cu zaharul si ciocolata alba topita,faina si laptele.

Se amesteca albusurile batute cu compozitia de lapte si se amesteca usor toate.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina,se toarna compozitia in tava si se da tava la cuptor pentru  1 ora ,primele 10 minute se da focul mai tare dupa care se lasa la foc mic.

Se lasa in tava sa se raceasca dupa care se scoate din tava si se pudreaza cu zahar praf.

PS:Sa nu uitati de foc ca si mine. Am bronzat-o putin dar s-a topit rapid, e super buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura inteligenta cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

nadina73 1

13.10.2010, 13:29

fetelor a fost super bunamultumesc de furci si va las cate un

Alinutza80 1

06.02.2013, 17:34

nuky 1

04.04.2017, 19:43

Am facut-o si eu.Dar,am avut o problema.S-a umflat intr-o parte dupa care s-a crapat partea umflata.Ai idee de ce oare?Merci,Vio

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Ochelari