Prajitura inteligenta cu ciocolata alba

de nadina73 in Prajituri, 8 Oct 2010 | 11753 vizualizari

 

Super buna ,s-a topit fulger

 

INGREDIENTE

  • 1,5 litri de lapte
  • 12 oua
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri faina pline
  • 200 g ciocolata alba cu lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura inteligenta cu ciocolata alba:

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat foarte bine .


Galbenusurile se amesteca cu zaharul si ciocolata alba topita,faina si laptele.


Se amesteca albusurile batute cu compozitia de lapte si se amesteca usor toate.


Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina,se toarna compozitia in tava si se da tava la cuptor pentru 1 ora ,primele 10 minute se da focul mai tare dupa care se lasa la foc mic.


Se lasa in tava sa se raceasca dupa care se scoate din tava si se pudreaza cu zahar praf.


PS:Sa nu uitati de foc ca si mine. Am bronzat-o putin dar s-a topit rapid, e super buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura inteligenta cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

nadina73 1

13.10.2010, 13:29

fetelor a fost super bunamultumesc de furci si va las cate un

Alinutza80 1

06.02.2013, 17:34

nuky 1

04.04.2017, 19:43

Am facut-o si eu.Dar,am avut o problema.S-a umflat intr-o parte dupa care s-a crapat partea umflata.Ai idee de ce oare?Merci,Vio

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Baigli cu nuca/mac