Prajitura KREM A LA KREM

de MIUTA in Prajituri, 20 Noi 2010 | 18523 vizualizari

 

Este reteta lui Miha caruia ii multumesc.E o prajitura foarte buna si usor de facut.

 

INGREDIENTE

BLAT
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 plic crema OLE de ciocolata de la Dr.Oetker
CREMA
  • 250 ml frisca
  • 150 ml lapte rece
  • 1 plic crema ole de vanilie de Dr.Oetker
Glazura
  • glazura de ciocolata de la Dr.Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura KREM A LA KREM:

BLAT:Se bat albusurile spuma,se adauga zaharul se mai bat inca 5 minute si la sfarsit se adauga praful de ciocolata.Se amesteca usor apoi se toarna intr-o tava tapetata cu hartie si se introduce in cuptor 20 min.la foc potrivit.


CREMA:Se amesteca frisca,laptele si crema de vanilie cu mixerul 3 minute apoi se toarna peste blatul racit si se intinde cu un cutit.Peste crema se mai poate pune inca o crema din aceleasi ingrediente doar praful din crema de ciocolata.Peste crema se pune glazura de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura KREM A LA KREM" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

angistanescu 1

22.10.2013, 11:54

dar cu galbenusurile ce facem?

MIUTA 1

22.10.2013, 19:37

Angistanescu imi cer scuze!Galbenusurile se pun in blat.Deci dupa ce s-au batut albusurile cu zaharul se adauga galbenusurile si pe urma praful de ciocolata.Multumesc

angistanescu 1

23.10.2013, 10:11

si eu multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu fulgi de ovaz si ciocolata