Prajitura KREM A LA KREM

de MIUTA in Prajituri, 20 Noi 2010 | 17108 vizualizari

 

Este reteta lui Miha caruia ii multumesc.E o prajitura foarte buna si usor de facut.

 

INGREDIENTE

BLAT
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 plic crema OLE de ciocolata de la Dr.Oetker
CREMA
  • 250 ml frisca
  • 150 ml lapte rece
  • 1 plic crema ole de vanilie de Dr.Oetker
Glazura
  • glazura de ciocolata de la Dr.Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura KREM A LA KREM:

BLAT:Se bat albusurile spuma,se adauga zaharul se mai bat inca 5 minute si la sfarsit se adauga praful de ciocolata.Se amesteca usor apoi se toarna intr-o tava tapetata cu hartie si se introduce in cuptor 20 min.la foc potrivit.


CREMA:Se amesteca frisca,laptele si crema de vanilie cu mixerul 3 minute apoi se toarna peste blatul racit si se intinde cu un cutit.Peste crema se mai poate pune inca o crema din aceleasi ingrediente doar praful din crema de ciocolata.Peste crema se pune glazura de ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura KREM A LA KREM" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

angistanescu 1

22.10.2013, 11:54

dar cu galbenusurile ce facem?

MIUTA 1

22.10.2013, 19:37

Angistanescu imi cer scuze!Galbenusurile se pun in blat.Deci dupa ce s-au batut albusurile cu zaharul se adauga galbenusurile si pe urma praful de ciocolata.Multumesc

angistanescu 1

23.10.2013, 10:11

si eu multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu ciocolata, miez de nuca, cocos si stafide