Prajitura Laura

de laura_n in Prajituri, 19 Iun 2012 | 3937 vizualizari

 

ce poti face cu niste resturi dulci de prin bucatarie, frigider ?? sa inventezi ceva compact :)))) este o prajitura delicioasaaa ! O deliciosenie adica :P

 

INGREDIENTE

  • resturile mele adaptate pt reteta
  • o punguta turta dulce
  • 10 buc piscoturi crocante sau 200 gr biscuti cu cacao (sau de oricare fel)
  • migdale macinate
  • 200 gr ricotta
  • 200 ml smantana
  • 50 gr zahar pudra
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 10 buc capsuni
  • 100 ml lapte
  • scortisoara
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Laura:

Turta dulce impreuna cu piscoturile sau cu biscutii se maruntesc la robot, se adauga migdalele macinate si scortisoara, se adauga laptele si se amesteca pana iese ca o pasta. Intr-un vas termorezistent (dar nu neaparat) se intinde aceasta pasta.


Smantana se bate cu zaharul pudra, se adauga ricotta si se intinde uniform peste pasta. Deasupra se asaza capsunile si se rade ciocolata deasupra.


Se da la frigider vreo 2 ore si apoi se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Laura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

laura_n 1

20.06.2012, 09:54

multumesc

MonaMimi 1

20.06.2012, 10:42

bun bun

laura_n 1

20.06.2012, 13:38

de data asta chiar a iesit bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca