Prajitura "magica"

de rodicamaria in Prajituri, 24 Sep 2011 | 15220 vizualizari

 

Este o reteta care am vazut-o pe mai multe site-uri,chiar si aici pe Bucataras.ro.Am zis sa o incerc si eu,ca tot am lapte condensat la cutie si pt. ca e super simpla.

 

INGREDIENTE

  • 110 gr unt topit
  • 140 gr biscuiti macinati ca pesmetul
  • 65 gr nuca cocos
  • 170 gr fulgi sau chipsuri de ciocolata(am pus 4 plicuri ornamente de  ciocolata Orlando 4x40 g)
  • 100 gr nuca taiata marunt (dar nu macinata!)
  • 400 ml lapte condensat(eu am pus tot continutul unei cutii de la DeLatte)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "magica":

 Intr-o tava de 18 x 23 cm puneti toate ingredientele, in straturi, in ordinea data in reteta. Pentru ca straturile sa iasa mai bine le puteti nivela cu dosul unei furculite.

Dati la cuptor la 180C pentru 35 minute.

Lasati sa se raceasca complet, apoi puteti sa o taiati patrate. Se pastreaza la frigider

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "magica"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Kinder Pingui