Foi de napolitana cu crema de nuca

de Corinuta in Prajituri, 4 Mar 2010 | 13107 vizualizari

 

O reteta foarte rapida si simpla.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi de napolitana
  • o cana (200 gr) si jumatate de zahar
  • un pachet de unt
  • 4 oua intregi
  • o cana nuca macinata (150 gr)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de napolitana cu crema de nuca:

Ouale se bat cu o jumatate de cana de zahar.


Intr-o cratita se caramelizeaza o cana de zahar. Se adauga pe rand nuca macinata, untul, ouale, invartind mereu. Dupa ce s-a fiert crema 3-4 min, umplem foile de napolitana si le lasam acopertite cca 12 ore sa se inmoaie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de napolitana cu crema de nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Corinuta 1

06.03.2010, 22:17

Multumesc mult, Bucataras. Lili, mie mi se par mult mai simple retetele cu "cana" , am sa incerc sa folosesc gramajele mai mult de acum incolo.

jolygina 1

26.06.2010, 09:50

bun

nadina73 1

20.08.2010, 00:38

super chiar am foi de nalolitane5 f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu ciocolata