Prajitura Mix

de rena in Prajituri, 29 Dec 2013 | 19377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 250gr. zahar
  • 200ml.ulei
  • 200 gr faina
  • o lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100ml.lapte
  • un plic de crema ciocolata
  • 300ml. frisca lichida dulce
  • o cutie de frisca stabila
  • o cutie de piscoturi de sampanie
Portii: 24
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Mix:

Blat:


Separam albusurile si le batem cu un praf de sare si jumatate din zahar pana facem o spuma lucioasa.


Glbenusurile le frecam cu celalanta jumatate de zahar pina se topeste.Incorporam cele doua mixuri,adaugam si uleiul si batem cu mixerul pina se amesteca bine.


Amestecam faina cu praful de copt si il cernem in mixoul obtinut, cu o spatula amestecam usor.


Intr-o tava tapetata cu hartie, punem la cuptor incalzit la 180 de grade pentru 15-20 min.Dupa ce s-a copt il lasam sa se raceasca.


Punem intr-o cana lapte si inmuiem piscoturile le punem pe deasupra la blat.


Batem crema de ciocolata cu 100ml. lapte si o adaugam pe deasupra piscoturilor.


Batem la mixer frisca stabila si incet incet adaugam si frisca lichida,o punem pe deasupra , peste crema de ciocolata.


Pe deasupra ornam cu ce avem si cu ce ne place.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Mix" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

rena 1

29.12.2013, 14:49

ai dreptate bucatars am sarit peste ulei am modificat multumesc mult

laura_n 1

30.12.2013, 17:13

arata super!

anamaria33 1

07.08.2014, 07:12

Sunt bune si puscoturi simple?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

Pizza fetelor

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Bounty