Prajitura "Palmier cu scortisoara"

de moniq in Prajituri, 24 Sep 2010 | 5981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi foietaj (cca 400gr.),
  • 3-4 linguri de zahar,
  • cca jumatate de pachetel de scortisoara macinata.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Palmier cu scortisoara":

Se amesteca zaharul cu scortisoara, am intins foaia de foietaj si am presarat amestecul de zahar si scortisoara, apoi se preseaza cu sucitoarea (facaletul ),apoi se pliaza marginile spre mijlocul foii si se presara cu compozitia din zahar si scortisoara (la fel ca in imaginea de jos), apoi se preseaza cu sucitoarea (facaletul )apoi se pliaza una peste cealalta (ca in imaginea de mai jos).


Se presara cu compozitia din zahar si scortisoara, si pe o parte si pe cealalta si se preseaza cu sucitoarea (facaletul ), apoi se taie in feli de 2 cm si se aseaza pe o tava tapetata cu fartie de copt ( se aseaza la distanta deoarece ele cresc ) si se coc cca 15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Palmier cu scortisoara"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lau 1

13.09.2012, 15:00

la multi ani

Cris2711 1

13.09.2012, 18:07

La multi ani!

Rocsi 1

13.09.2012, 19:56

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi si crema de ciocolata