Prăjitură pe hulug

de botcrina in Prajituri, 15 Feb 2012 | 12505 vizualizari

COMENTARII (25)

RuxyRux 1

15.02.2012, 16:32

Rulourile sunt delicioase

Lau 1

15.02.2012, 18:25

ce imi plac interesanta forma

Miha 1

15.02.2012, 19:02

Foarte faine!

Eu n-am nici forme, dar nici porumb uscat.

dakris 1

15.02.2012, 19:21

Ce bunatate! De mult nu am mai mancat asa ceva. Candva, avea mama niste tulpini d-astea de porumb uscat si facea ea rulouri. Ce ne mai placeau!

alldaycooking 1

15.02.2012, 19:32

Si mama facea ceva asemanator! Foarte bune!

Angelina_Elena 1

15.02.2012, 19:44

sunt foarte bune rulourile cu frisca

Rocsi 1

15.02.2012, 19:45

matusa mea la fel le facea ca nu avea forme..sunt grozav de bune!!!

iry-gabriela 1

15.02.2012, 19:53

imi plac

botcrina 1

15.02.2012, 20:04

multumesc

MotanLaOale 1

15.02.2012, 20:06

bune bune

Mihaela11_jo 1

15.02.2012, 20:18

Foarte apetisante

Sim0na 1

15.02.2012, 20:20

Foarte bune!! Mama facea ceva asemanator, si culmea avea niste forme identice!

botcrina 1

15.02.2012, 20:53

reteta asta o stiu inca din copilarie cand o facea mama, si noua ne placea foarte mult

botcrina 1

15.02.2012, 20:54

ma bucur ca va placut si v-am adus aminte de copilarie

botcrina 1

15.02.2012, 20:55

multumesc pentru aprecieri

diaconta 1

15.02.2012, 21:04

soacra surorii mele facea la fel
imi place cum ti-a iesit

oana_pisicutza16 1

15.02.2012, 22:17

foarte gustos

mirela0911 1

15.02.2012, 22:22

ce idee! si arata tare bine

gaby_gabytza 1

16.02.2012, 09:03

buuuune

botcrina 1

16.02.2012, 12:57

multumesc

diana_k 1

17.02.2012, 08:27

foarte bunnneee

botcrina 1

17.02.2012, 11:33

multumesc

alba_zori 1

24.02.2012, 17:29

si e fara faina?poate nu vad bine eu,sant frumoase,felicitari!

botcrina 1

26.02.2012, 10:30

scuze, am uitat sa scriu, dar se pune faina cat cuprine, pana obtii un aluat potrivit

LidiaCuc 1

21.02.2017, 22:46

La noi se spune tulei si eu le fac dar din aluat de cozonac si umplute cu smantana de casa un deliciu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu frisca