Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Andra Mihail ne aduce cea mai simplă și mai ușoară rețetă pentru o prăjitură pufoasă cu piersici, plină de aromă și gust.
Pentru acestă Prăjitură pufoasă cu piersici - Rețeta rapidă pentru un desert aromat, sunt necesare următoarele ingrediente: piersici, ouă, făină, zahăr.
Cum se prepara Prăjitura pufoasă cu piersici - Rețeta rapidă pentru un desert aromat:
Separă albușurile de gălbenușuri în boluri diferite.
Pune un praf de sare peste albușuri și mixează-le spumă până devin albe și capătă consistență, apoi adaugă zahărul în etape. Continuă mixarea până obții o bezea lucioasă și fermă.
Amestecă gălbenușurile cu esență de vanilie și esență de lămâie, apoi încorporează-le în spuma de albușuri.
Amestecă făina cu praful de copt și adaugă treptat peste compoziția de ouă, încorporând cu mișcări ample și ușoare, de jos în sus, astfel încât să rămână pufoasă.
Taie piersicile în cuburi.
Toarnă compoziția într-o tavă (42 x 33 cm) tapetată cu hârtie de copt și adaugă deasupra cuburile de piersici din loc în loc.
Coace prăjitura în cuptorul preîncălzit, la 170 grade C, coacere sus-jos, cu ventilație, pentru 35-40 minute, în funcție de cuptor.
După coacere, scoate prăjitura din cuptor și las-o la temperat, apoi pudreaz-o cu zahăr.
Prăjitura pufoasă cu piersici este delicioasă și ușor de preparat.
Încearcă și rețeta de Prajitura cu coacăze, la fel de bună și pufoasă sau rețeta de Prăjitură ușoară cu zmeură și caise, un deliciu.
Îți recomandăm și rețeta de Prăjitură cu iaurt și vișine.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola