Prajitura pufoasa cu prune

de Criss in Prajituri, 6 Sep 2011 | 8309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 oua
  • -10 linguri zahar
  • -7 linguri ulei
  • -un pahar de lapte (200 ml)
  • -14 - 15 linguri faina (depinde cat de gros iese aluatul, trebuie sa fie de consistenta aluatului de briose)
  • -1 praf de copt
  • -vanilie, coaja de lamaie
  • -500 g prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa cu prune:

Se bat ouale cu zaharul, uleiul, laptele, aromele, apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt. Se toarna aluatul in tava tapetata cu hartie de copt, se aseaza deasupra prunele taiate pe jumatate, se coace la foc mic in cuptorul preincalzit aproximativ 30 minute.

Se pudreaza cu zahar si scortisoara. Dar cum ai mei nu agreaza scortisoara, am pudrat doar portia mea cu scortisoara.

O mentiune, am facut aceasta prajitura si cu sana/iaurt in loc de lapte si e mai buna si mai pufoasa cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (16)

deyutzky 1

06.09.2011, 23:08

o pufosenie vreau si eu

horia 1

07.09.2011, 23:44

intr-adevar pufoasa.felicitari !

adry88 1

08.09.2011, 10:37

place place

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Harisi