Prajitura pufoasa cu prune

de Criss in Prajituri, 6 Sep 2011 | 4334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 oua
  • -10 linguri zahar
  • -7 linguri ulei
  • -un pahar de lapte (200 ml)
  • -14 - 15 linguri faina (depinde cat de gros iese aluatul, trebuie sa fie de consistenta aluatului de briose)
  • -1 praf de copt
  • -vanilie, coaja de lamaie
  • -500 g prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa cu prune:

Se bat ouale cu zaharul, uleiul, laptele, aromele, apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt. Se toarna aluatul in tava tapetata cu hartie de copt, se aseaza deasupra prunele taiate pe jumatate, se coace la foc mic in cuptorul preincalzit aproximativ 30 minute.


Se pudreaza cu zahar si scortisoara. Dar cum ai mei nu agreaza scortisoara, am pudrat doar portia mea cu scortisoara.


O mentiune, am facut aceasta prajitura si cu sana/iaurt in loc de lapte si e mai buna si mai pufoasa cu iaurt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

deyutzky 1

06.09.2011, 23:08

o pufosenie vreau si eu

horia 1

07.09.2011, 23:44

intr-adevar pufoasa.felicitari !

adry88 1

08.09.2011, 10:37

place place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
PRAJITURA DIPLOMAT CU VISINE