Prajitura rapida "Acoperis de casa"

de ralu_ca in Prajituri, 10 Noi 2013 | 41959 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie mare de napolitana
  • 18 piscoturi
  • 250 g unt sau margarina rama
  • 500 ml lapte
  • 2 plicuri budinca de ciocolata
  • 200 g zahar
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1 plic glazura ciocolata
  • fulgi de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rapida "Acoperis de casa":

Pentru preparare am taiat napolitana in 3 parti si am asezat piscoturile asa cum le-am prezentat in foto. Praful de budinca l-am amestecat cu cu zaharul si laptele rece. L-am pus la fiert pana s-a ingrosat. Am lasat la rece si am spumat untul (margarina) cu 3 linguri zahar pudra, dupa care l-am adaugat treptat in budinca racita mixand pana ce s-a aomogenizat.

Pentru asamblare pe napolitana de jos am pus un strat de crema, 3 piscoturi, crema, 2 piscoturi, crema, 1 piscot, crema. De o parte si cealalta asezam foaia de napolitana si deasupra un acoperis si glazam, apoi pudram cu fulfi de cocos. Am lasat la rece si a 2a zi am feliat-o.

Pofta Mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida "Acoperis de casa"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si bilute de cocos