Prajitura rapida "Acoperis de casa"

de ralu_ca in Prajituri, 10 Noi 2013 | 33718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie mare de napolitana
  • 18 piscoturi
  • 250 g unt sau margarina rama
  • 500 ml lapte
  • 2 plicuri budinca de ciocolata
  • 200 g zahar
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1 plic glazura ciocolata
  • fulgi de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rapida "Acoperis de casa":

Pentru preparare am taiat napolitana in 3 parti si am asezat piscoturile asa cum le-am prezentat in foto. Praful de budinca l-am amestecat cu cu zaharul si laptele rece. L-am pus la fiert pana s-a ingrosat. Am lasat la rece si am spumat untul (margarina) cu 3 linguri zahar pudra, dupa care l-am adaugat treptat in budinca racita mixand pana ce s-a aomogenizat.


Pentru asamblare pe napolitana de jos am pus un strat de crema, 3 piscoturi, crema, 2 piscoturi, crema, 1 piscot, crema. De o parte si cealalta asezam foaia de napolitana si deasupra un acoperis si glazam, apoi pudram cu fulfi de cocos. Am lasat la rece si a 2a zi am feliat-o.


Pofta Mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida "Acoperis de casa"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Corinuta 1

13.11.2013, 12:09

Foarte frumoasa!

bianca92 1

13.11.2013, 22:27

reisnaor_2006 1

29.12.2014, 19:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu blat de nuca, foi de napolitana si caramel