Prajitura rasturnata cu pere

de angyb in Prajituri, 27 Sep 2013 | 5144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de albusuri ~ 8-9 albusuri
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana jumatate de faina alba
  • 1 plic de praf de copt
  • 5 pere
  • 500 ml frisca
  • unt,zahar
  • un varf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rasturnata cu pere:

Batem spuma albusurile cu un pic de sare,pana cand devin o spuma tare dupa care adaugam zaharul si continuam sa batem pana cand acesta se topeste. Adaugam faina alba si praful de copt si amestecam bine.


Ungem o tava cu unt si presaram deasupra zahar, asezam perele taiate felii si turnam compozitia de albusuri. Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade aproximtiv 30 de minute pana cand trece testul cu scobitoarea. Scoatem din cuptor ,asezam deasupra o tava si rasurnam prajitura asfel incat perele sa fie deasupra,si o lasam sa se raceasca.


Batem frisca spuma si o intindem deasupra prajiturii .


Decoram cu ciocolata sau bomboane de colorate.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rasturnata cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

babi5 1

07.10.2013, 13:17

>

Krystyan Trendy 1

12.11.2013, 17:53

foarte buna prajiturica

mihaelar63 1

19.07.2016, 23:21

Delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

10 tipuri de pizza pe felii de pâine

de Meea 4

ieri la 19:06

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de vara cu fructe