Prajitura rasturnata cu pere

de angyb in Prajituri, 27 Sep 2013 | 6042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de albusuri ~ 8-9 albusuri
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana jumatate de faina alba
  • 1 plic de praf de copt
  • 5 pere
  • 500 ml frisca
  • unt,zahar
  • un varf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rasturnata cu pere:

Batem spuma albusurile cu un pic de sare,pana cand devin o spuma tare dupa care adaugam zaharul si continuam sa batem pana cand acesta se topeste. Adaugam faina alba si praful de copt si amestecam bine.


Ungem o tava cu unt si presaram deasupra zahar, asezam perele taiate felii si turnam compozitia de albusuri. Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade aproximtiv 30 de minute pana cand trece testul cu scobitoarea. Scoatem din cuptor ,asezam deasupra o tava si rasurnam prajitura asfel incat perele sa fie deasupra,si o lasam sa se raceasca.


Batem frisca spuma si o intindem deasupra prajiturii .


Decoram cu ciocolata sau bomboane de colorate.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rasturnata cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

babi5 1

07.10.2013, 13:17

>

Krystyan Trendy 1

12.11.2013, 17:53

foarte buna prajiturica

mihaelar63 1

19.07.2016, 23:21

Delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Blat din albusuri, ciocolata si fructe