Prajitura Rudy

de Gherca Daniela in Prajituri, 18 Sep 2014 | 3448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 250 g unt
  • 150 g zahar
  • 1 galbenus de ou
  • 400 g faina
  • o lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 2-3 linguri de cacao
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de rom
  • Pentru Umplutura:
  • 600 g branza de vaci
  • sare
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rudy:

Pentru aluat: Untul cu zaharul si galbenusul de ou le-am amestecat bine pana s-au incorporat. Separat am pus faina, cacaoa, bicarbonatul si vanilia, le-am amestecat putin si le-am pus si pe ele in vas, peste am pus si esenta de rom pentru un plus de aroma si am framanatat pana am obtinut un aluat pe care l-am impartit in 2 si le-am pus in folie de plastic si date la congelator (aprox. 20 min) pentru a se intari si pentru a le da mai usor pe razatoare.


Umplutura: Amestecam branza cu un praf de sare, adaugam ouale, zaharul, vanilia si esenta si amestecam pana se incorporeaza bine totul.


Intr-o tava, (eu am avut yena dreptunghiulara), am pus hartie de copt, am scos prima bila de aluat de la congelator, am dat-o pe razatoare si am pus intins-o cat sa acopere toata suprafata tavii. Peste am pus umplutura de branza, iar deasupra cealalta bila de la congelator data si ea pe razatoare cat sa acopere toata suprafata umpluturii de branza.


Am dat-o la cuptor pentru aprox. 50 minute. Se taie cand este rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rudy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

babi5 1

19.09.2014, 08:50

Gherca Daniela 1

19.09.2014, 10:34

dantes 1

19.09.2014, 13:00

delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza, stafide, banana si piersici