Prajitura Rudy

de claudiaO in Dulciuri, 8 Feb 2016 | 2305 vizualizari

 

Bună și ușor de făcut!

 

INGREDIENTE

  • 450 g făină
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • Sare un praf
  • 150 g zahăr tos
  • 3 linguri cacao
  • 250 g unt topit
  • 750 g brânză de vaci
  • 250 g zahăr
  • 4 oua
  • Esență de vanilie
  • Coajă de lamaie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rudy:

Pregătim coca: untul topit îl amestecam cu zahărul, adăugam oul, sarea și la final făina peste care am pus praful de copt și cacaoa. Frământam un aluat destul de tăricel pe care îl împărțim în 2 și îl dam la congelator până facem crema.


Ouăle le frecam cu zahărul, apoi adăugam branza de vaci, esență și coajă de la o lămâie.


Scoatem o bucată de cocă pe care o răzuim pe râzătoarea mare direct în tavă, în strat uniform. Punem peste răzătură crema de brânză apoi răzuim și cea de a doua bucată de cocă.


Dam prajitura la cuptor pt cca 45 minute. Lăsăm să se răcească apoi o porționăm și pudram cu zahăr farin.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rudy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Teo 1

10.02.2016, 11:54

Este o prajitura foarte gustoasa ,pe care am facut-o de multe ori !

Gicuta69 1

10.02.2016, 16:08

Delicioasa!

noiinbucatarie 1

10.02.2016, 20:28

Hmmm, ce pofta mi-ai facut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negreasa de post cu glazura