Prajitura Rumba

de Sidy in Prajituri, 29 Feb 2012 | 106777 vizualizari

COMENTARII (46)

gaby_duceag 1

24.03.2012, 13:06

sezen, sidy nu cred ca e online sa poata raspunde . Nu cred ca trebuie multa apa. undeva la vreo 30-50 ml, parerea ,mea..
vad retete ale aceleiasi prajituri in care nu s-a pus deloc apa.

mirela_chicago 1

27.03.2012, 16:02

eu am facut prajitura acum 3 zile, apap nu treb la galbenusuri daca de asta este vb. se fierb pe baie de aburi acolo treb apa, a iesit f buna si gustoasa..

Sidy 1

28.03.2012, 09:02

Sezen este vorba despre apa din oala de lapte...cea cu pereti dubli ce are apa intre pereti...
DECI la galbenusuri NU trebuie apa !!!

jolygina 1

08.12.2012, 16:13

ce bine arata

adry88 1

09.12.2012, 12:13

minunata!

Panacris 1

26.02.2013, 07:49

Delicioasă! La favorite cu ea!

DulciuriSiNuNumai 1

26.02.2013, 13:49

un deliciu!

lia maria 1

26.02.2013, 16:10

ce bunatate

Sidy 1

27.02.2013, 07:52

Trebuie sa o mai fac ca de mult nu am mai savurat din ea....

babi5 1

27.05.2013, 13:50

bunaaaaaaaa!!

violeta30 1

17.08.2013, 12:46

"Punem pe foc oala de lapte cu pereti dubli.Cand apa clocoteste adaugam galbenusurile si zaharul pudra.Amestecam continuu 10 minute pina cand galbenusurile se albesc" - cu siguranta era vorba de pus in alt vas pe baie de aburi, daca le pui direct in apa, asa cum se intelege, iese altceva sau poate nu iese !!!

Sidy 1

17.08.2013, 15:59

Violeta30 oala de lapte are pereti dubli....intre ei este apa.
Iar galbenusurile sunt in oala ....deci ar veni cam deasupra apei....

babi5 1

08.10.2013, 12:32

Si eu am reteta a nea secheama Rumba Torte este minunata

cristeena20 1

06.11.2013, 10:39

Sidy e reteta mea preferata de pe vremea cand eram copil..si inca imi place...fur reteta de la tine si cand am posibilitatea o sa o fac..multuemsc si felicitari..arata tare bine!!!

adelaneagoe 1

06.11.2013, 14:17

era reteta mea favorita in copilarie

Doinavar 1

06.11.2013, 19:10

Foarte interesanta reteta. Mi-e pofta.

Sidy 1

07.11.2013, 09:08

Krystyan Trendy 1

14.01.2014, 09:51

ce prajitura buna !

cristeena20 1

23.04.2014, 11:43

Foarte buna prajitura!!!exact din zona bihorului, nu?

Sidy 1

24.04.2014, 08:50

Da, da Crieteena 20

Carmen 1

06.04.2015, 07:41

nuca e problema la mine, greu de procurat desi o iubesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rumba cu visine