Prajitura Stefanel

de Gusti in Prajituri, 30 Apr 2009 | 15030 vizualizari

 

Trimisa pe e-mail de Alex din Alexandria.

 

INGREDIENTE

  • - 1 pachet de foi pentru prajituri
  • Pt crema:
  • - 10 oua
  • - 2 cani de zahar
  • - 4-5 linguri cacao
  • - 2 pachete de margarina
  • - 250 gr nuca
  • - o fiola de esenta de rom
  • Pt glazura:
  • - 500 gr smintina 12%
  • - 500 gr ciocolata menaj
  • - 50 gr unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Stefanel:

Ouale se bau cu zaharul si se pun pe foc pina incep sa se ingroase. Se adauga margarina, cacao si nuca (pisata) si se amesteca in continuare citeva minute (pina se ingroasa)

Glazura: Se pune smintina la foc mic citeva minute (citeva clocote), apoi se stinge focul si se pune ciocolata, amestecindu-le (iese cam ca fineti). Untul se pune la final.


Am pus 3 straturi de foi, iar peste glazura am presarat nuca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Stefanel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

COMENTARII (6)

elena1988 1

04.03.2011, 17:17

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:37

reisnaor_2006 1

30.10.2014, 17:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Sapca cazacului"