Prajitura Stefanel

de Gusti in Prajituri, 30 Apr 2009 | 16878 vizualizari

 

Trimisa pe e-mail de Alex din Alexandria.

 

INGREDIENTE

  • - 1 pachet de foi pentru prajituri
  • Pt crema:
  • - 10 oua
  • - 2 cani de zahar
  • - 4-5 linguri cacao
  • - 2 pachete de margarina
  • - 250 gr nuca
  • - o fiola de esenta de rom
  • Pt glazura:
  • - 500 gr smintina 12%
  • - 500 gr ciocolata menaj
  • - 50 gr unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Stefanel:

Ouale se bau cu zaharul si se pun pe foc pina incep sa se ingroase. Se adauga margarina, cacao si nuca (pisata) si se amesteca in continuare citeva minute (pina se ingroasa)

Glazura: Se pune smintina la foc mic citeva minute (citeva clocote), apoi se stinge focul si se pune ciocolata, amestecindu-le (iese cam ca fineti). Untul se pune la final.


Am pus 3 straturi de foi, iar peste glazura am presarat nuca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Stefanel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

elena1988 1

04.03.2011, 17:17

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:37

reisnaor_2006 1

30.10.2014, 17:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5392 puncte

Constelatialeu

4752 puncte

mihaelar63

4714 puncte

Rocsi

4666 puncte

Panacris

3686 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Croque Madame/Croque Monsieur
  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Inghetata cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:22

Tort racoros cu capsuni

de VI 1

ieri la 09:20

Salau si stiuca la cuptor

pe 01.06 la 20:56

Miel cu usturoi si otet balsamic

pe 01.06 la 20:30

Desert tarta cu capsuni si faina de migdale

pe 31.05 la 22:49

RETETA RECOMANDATA
Prajitura racoroasa