Prajitura tip Televizor

de Michelle in Prajituri, 31 Ian 2010 | 12519 vizualizari

 

am vrut ceva dulce..dar fara ou...asa ca m-am pus pe inventat!

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 3 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 375 ml apa
  • 150 ml ulei
  • 1,5 praf de copt
  • cateva capsuni
  • biscuiti petit beurre 250 gr
  • crema
  • un plic praf de pudinca
  • 400 ml apa
  • 3 lg zahar
  • 300 ml frisca Hulala
  • sirop
  • o cana apa
  • esenta rom
  • 3 lg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura tip Televizor:

faina,zaharul,uleiul,apa,praful de copt se amesteca bine si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt se adauga capsunile si se baga la cuptor..foc mediu cca 40 min


Se lasa la racit
se prepara crema,se face o budinca din apa ,zahar si praf de budinca,se bate frisca batz si apoi se incorporeaza budinca rece..

Asamblare

un strat de biscuiti,un strat crema,blatul insiropat,crema,biscuiti,crema si apoi razuim un pic de ciocolata

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura tip Televizor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

simonicutza 1

11.02.2013, 20:07

super voi increca si eu sa-mi fac

leannal 1

01.10.2013, 21:17

Nu trebuie oua la blat?

babi5 1

02.10.2013, 10:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura pufoasa cu visine