Prajitura tip Televizor

de Michelle in Prajituri, 31 Ian 2010 | 16011 vizualizari

 

am vrut ceva dulce..dar fara ou...asa ca m-am pus pe inventat!

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 3 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 375 ml apa
  • 150 ml ulei
  • 1,5 praf de copt
  • cateva capsuni
  • biscuiti petit beurre 250 gr
  • crema
  • un plic praf de pudinca
  • 400 ml apa
  • 3 lg zahar
  • 300 ml frisca Hulala
  • sirop
  • o cana apa
  • esenta rom
  • 3 lg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura tip Televizor:

faina,zaharul,uleiul,apa,praful de copt se amesteca bine si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt se adauga capsunile si se baga la cuptor..foc mediu cca 40 min

Se lasa la racit se prepara crema,se face o budinca din apa ,zahar si praf de budinca,se bate frisca batz si apoi se incorporeaza budinca rece..
Asamblare

un strat de biscuiti,un strat crema,blatul insiropat,crema,biscuiti,crema si apoi razuim un pic de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura tip Televizor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (11)

simonicutza 1

11.02.2013, 20:07

super voi increca si eu sa-mi fac

leannal 1

01.10.2013, 21:17

Nu trebuie oua la blat?

babi5 1

02.10.2013, 10:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cranberry Muffins