Prajitura 'turnata "cu branza si stafide

de ionela2682 in Prajituri, 13 Iun 2011 | 20232 vizualizari

 

Pentru ca noua achizitie pentru bucataria mea este o tava de yena am zis ca nu merita saraca sa stea singura acolo in debara asa ca am pus-o la treaba sa vad daca-si merita banii......sincer...i-a merita cu varf si indesat!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 13 lg zahar
  • 13 lg ulei
  • 13 lg lapte
  • 16 lg faina
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • zahar si esenta de vanilie
  • Umplutura de branza:
  • 500-600 g branza de vaca
  • 100 g stafide
  • 4 oua
  • esenta si zahar vanilat
  • 2 lg gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura 'turnata "cu branza si stafide:

-ouale se mixeaza cu zaharulsi sarea pana-si dubleaza volumul


-se adauga in fir subtire ,mixand continuu ,uleiul,dupa aceea laptele


-in faina se amesteca praful de copt si se adauga cu lingura in compozitie1/2 din compozitie se va turna in tava ,se da la cuptor panna se intareste putin,


- intre timp se prepara umplutura amestecand toate ingredientele de mai sus


- umplutura se toarna peste blatul cald iar deasupra se uniformizeaza cealalta 1/2 din aluat


-se da la cuptor pana se rumeneste frumos.


-se pudreaza si portioneaza dupa ce s-a racit.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura 'turnata "cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

divainbucatarie 1

14.06.2011, 16:12

aziz 1

14.06.2011, 19:37

ca bine mai arata

audrey 1

08.03.2012, 21:49

Cam cat de mare e tava?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Alba ca Zapada