Prajitura 'turnata "cu branza si stafide

de ionela2682 in Prajituri, 13 Iun 2011 | 14482 vizualizari

 

Pentru ca noua achizitie pentru bucataria mea este o tava de yena am zis ca nu merita saraca sa stea singura acolo in debara asa ca am pus-o la treaba sa vad daca-si merita banii......sincer...i-a merita cu varf si indesat!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 13 lg zahar
  • 13 lg ulei
  • 13 lg lapte
  • 16 lg faina
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • zahar si esenta de vanilie
  • Umplutura de branza:
  • 500-600 g branza de vaca
  • 100 g stafide
  • 4 oua
  • esenta si zahar vanilat
  • 2 lg gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura 'turnata "cu branza si stafide:

-ouale se mixeaza cu zaharulsi sarea pana-si dubleaza volumul

-se adauga in fir subtire ,mixand continuu ,uleiul,dupa aceea laptele

-in faina se amesteca praful de copt si se adauga cu lingura in compozitie1/2 din compozitie se va turna in tava ,se da la cuptor panna se intareste putin,

- intre timp se prepara umplutura amestecand toate ingredientele de mai sus

- umplutura se toarna peste blatul cald iar deasupra se uniformizeaza cealalta 1/2 din aluat

-se da la cuptor pana se rumeneste frumos.

-se pudreaza si portioneaza dupa ce s-a racit.
 

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura 'turnata "cu branza si stafide-0
Prajitura 'turnata "cu branza si stafide-1
Prajitura 'turnata "cu branza si stafide-2
Prajitura 'turnata "cu branza si stafide-3
Prajitura 'turnata "cu branza si stafide-4
Prajitura 'turnata "cu branza si stafide-5
Prajitura 'turnata "cu branza si stafide-6
Prajitura 'turnata "cu branza si stafide-7
Prajitura 'turnata "cu branza si stafide-8

COMENTARII (26)

divainbucatarie

divainbucatarie 1

14.06.2011, 16:12

aziz

aziz 1

14.06.2011, 19:37

ca bine mai arata

audrey

audrey 1

08.03.2012, 21:49

Cam cat de mare e tava?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!