Prajitura 'turnata "cu branza si stafide

de ionela2682 in Prajituri, 13 Iun 2011 | 38202 vizualizari

 

Pentru ca noua achizitie pentru bucataria mea este o tava de yena am zis ca nu merita saraca sa stea singura acolo in debara asa ca am pus-o la treaba sa vad daca-si merita banii......sincer...i-a merita cu varf si indesat!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 13 lg zahar
  • 13 lg ulei
  • 13 lg lapte
  • 16 lg faina
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • zahar si esenta de vanilie
  • Umplutura de branza:
  • 500-600 g branza de vaca
  • 100 g stafide
  • 4 oua
  • esenta si zahar vanilat
  • 2 lg gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura 'turnata "cu branza si stafide:

-ouale se mixeaza cu zaharulsi sarea pana-si dubleaza volumul

-se adauga in fir subtire ,mixand continuu ,uleiul,dupa aceea laptele

-in faina se amesteca praful de copt si se adauga cu lingura in compozitie1/2 din compozitie se va turna in tava ,se da la cuptor panna se intareste putin,

- intre timp se prepara umplutura amestecand toate ingredientele de mai sus

- umplutura se toarna peste blatul cald iar deasupra se uniformizeaza cealalta 1/2 din aluat

-se da la cuptor pana se rumeneste frumos.

-se pudreaza si portioneaza dupa ce s-a racit.
 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura 'turnata "cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

divainbucatarie 1

14.06.2011, 16:12

aziz 1

14.06.2011, 19:37

ca bine mai arata

audrey 1

08.03.2012, 21:49

Cam cat de mare e tava?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Kinder Pingui