Prajitura Zebra

de ianculubita in Prajituri, 2 Mar 2014 | 3726 vizualizari

 

Cred ca v-ati saturat de astfel de prajitua pentru ca nu a fost zi(cu ceva timp in urma) sa nu posteze cineva,asa ca vin si eu cu reteta sa va mai amintiti!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 pahare cu zahar (300 g)
  • 125 ml ulei
  • 400 ml iaurt
  • 400 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • arome
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Zebra:

Facem o crema fina si pufoasa din oua cu zahar,un praf de sare,arome,adaugam ulei cate putin,apoi iaurt,iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt si cernuta;impartim aluatul in mod egal iar intr-un vas incorporam cacao


In forma rotunda cu hartie de copt,punem cu lingura aluat cu cacao,deasupra aluat simplu,si tot asa pana se termina,scuturand din cand in cand forma sa se imprastie;lasam la cuptor 45min iar dupa ce s-a racit pudram cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Zebra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ianculubita 1

03.03.2014, 08:17

Alexandra Burz 1

03.03.2014, 08:24

_Alina_ 1

03.03.2014, 11:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Desert pandispan