Prajitura Zebra

de ianculubita in Prajituri, 2 Mar 2014 | 6188 vizualizari

 

Cred ca v-ati saturat de astfel de prajitua pentru ca nu a fost zi(cu ceva timp in urma) sa nu posteze cineva,asa ca vin si eu cu reteta sa va mai amintiti!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 pahare cu zahar (300 g)
  • 125 ml ulei
  • 400 ml iaurt
  • 400 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • arome
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Zebra:

Facem o crema fina si pufoasa din oua cu zahar,un praf de sare,arome,adaugam ulei cate putin,apoi iaurt,iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt si cernuta;impartim aluatul in mod egal iar intr-un vas incorporam cacao

In forma rotunda cu hartie de copt,punem cu lingura aluat cu cacao,deasupra aluat simplu,si tot asa pana se termina,scuturand din cand in cand forma sa se imprastie;lasam la cuptor 45min iar dupa ce s-a racit pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Zebra" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu fulgi de ciocolata si cacao