Prajitura "Zi si noapte" cu nuca

de Rocsi in Prajituri, 20 Mar 2010 | 14033 vizualizari

 

Reteta am gasit-o acu ceva timp pe un site si e de post...eu stiam doar varianta de frupt...

 

INGREDIENTE

  • 16 linguri apa
  • 16 linguri zahar
  • 13 linguri ulei
  • 1 cana de nuca macinata
  • 1 praf copt
  • 1 esenta vanilie
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3 linguri cacao
  • faina cat cuprinde sa iese un aluat moale ca de pandispan
  • 4 patratele ciocolata amaruie 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Zi si noapte" cu nuca:

Apa se amesteca cu zaharul si uleiul.acestea se mixeaza pana se topeste zaharul.

pestea acestea se adauga praful de copt stins cu putin otet sau zeama de lamaie.

apoi se pune esenta,zaharul vanilat,,nuca macinata si la urma faina.

jumatate din compozitie se pune in alta cratita si se amesteca cu cacao.

cand compozitia e gata ,se ia o tava de dimensiuni nu prea mari ,se unge cu margarina,se pune hartie de copt si se pune compozitia alba.

peste compozitia alba se pune cea cu cacao.

ciocolata se taie bucatele cu cutitul si se pune peste compozitie.

tava se pune in cuptoul incins.

faceti testul cu scobitoarea si cand e gata o scoateti din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Zi si noapte" cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Teo 1

21.03.2010, 20:10

''petele '' de deasupra sunt bucatelele de ciocolata? chiar daca e de ppost, cu o cana de nucain compozitie , nu poate fi decat f. buna;

Rocsi 1

22.03.2010, 10:48

petele sunt si de la ciocolata dar si de la jumatate din compozitie care e cu cacao...multumesc teo

nadina73 1

29.03.2010, 15:41

foarte buine arata felicitari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Cartof