Prajitura zserbo (sau Greta Garbo)

de Criss in Prajituri, 6 Noi 2012 | 20383 vizualizari

COMENTARII (37)

diana_k 1

06.11.2012, 19:44

foarte buna

Sim0na 1

06.11.2012, 20:47

frumoasa si gustoasa! si mama o facea cand eram mici

Rocsi 1

06.11.2012, 21:10

Superrrr...trebuie incercata ca e pe gustul meu

scortisoara 1

06.11.2012, 21:25

minunata aceasta prajitura! felicitari!

ANNA_46 1

06.11.2012, 22:22

Tare buna e

Criss 1

07.11.2012, 19:05

Multumesc dragele mele. Ma bucur tare mult ca va place. In opinia mea nu-i decat o banala prajitura cu gem si nuca. Dar vad ca are mare succes.

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 10:16

KATHERINE 1

02.12.2012, 21:55

Criss,esti modesta ,calitate rara in zilele noastre....Dar,adevarul este ca e una dintre cele mai vechi si celebre prajituri din fostul imperiu Austro-Ungar...Si, din punctul meu de vedere,(si nu numai)este foarte gustoasa,depinde cum e facuta,dupa ce ingrediente ai in reteta,de obicei folosesc multa nuca,coaja de lamaie,esenta de rom......o aromatizez dupa bunul-plac,alte dati am pus bucati de ciocolata,stafide,visine printre nuca macinata si zahar...Oricum,prajiturile cu foi sunt printre preferatele mele,oricand le prefer dulcegariilor moderne,prajiturile cu foi,retetele vechi ale mamelor noastre imi sunt cele mai dragi!!!Felicitari pentru tot ceea ce faci!

deyutzky 1

17.12.2012, 11:54

feliciacristea46 1

11.04.2013, 22:39

dar oare nu raman foile crude daca nu se coc separat ???

ionela2682 1

12.04.2013, 07:44

Este foarte buna aceasta prajiturica ..am preparat-o si eu!

babi5 1

20.06.2013, 18:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Greta Garbo