Prajituri mari si grase cu fulgi de ovaz

de -Miti- in Prajituri, 16 Feb 2011 | 4386 vizualizari

 

Mari si grase se refera la marime...dar pot fi facute si mici si slabe!

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita sare
  • 125 gr unt,la temperatura camerei
  • 1 1/2 lingura miere
  • 1 ou
  • 150 gr fulgi de ovaz
  • 80 gr stafide
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajituri mari si grase cu fulgi de ovaz:

Amesteca zaharul cu untul,pana devine cremos. Adauga oul si mierea. Adauga faina,sarea,bicarbonatulsi faina, Incorporeaza fulgii de ovaz si stafidele si framanata usor.


Se formeaza prajiturile,daca le vreti mari si grase cam de marimea unui ou.


Se coc 15-20 de minute,depinzand de marime.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajituri mari si grase cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

adasev12 1

16.02.2011, 15:41

ba da mitinita...tot adina ma chiama ...chiar am intalnit destul de des numele acesta pe aici...o fi ceva interesant la el...? ca mie nu-mi place deloc..... ....cu ideologia...s-ar putea sa ai dreptate...n-oi fi cumva si tu varsator????

-Miti- 1

16.02.2011, 17:44

ada,poate ti se pare ca daca asa ne cheama ne uitam dupa adine eu nu-s varsator,is fecioara si ma si port ca una ,vorbesc ca o fecioara si ma conformez zodiei dar marimea tot conteaza!sa fie mari si grase prajiturille!!!

lia maria 1

16.02.2011, 17:52

o prajiturica mare si grasa as gusta si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt de arahide