Prajiturica visinica

de ella 87 in Prajituri, 8 Feb 2011 | 6673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g zahar
  • 3 linguri ulei
  • 7 linguri pline varf cu faina
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 400 g visine
  • 150 ml apa minerala
  • ciocolata rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturica visinica:

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si esenta de vanilie si se mixeaza pana se obtine o bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul, pus cate putin, ca la maioneza si cu apa minerala.



Se toarna peste bezea. Se incorporeaza usor, apoi punem si faina amestecata cu praful de copt in ploaie.



Compozitia o turnam intr-o tava cu hartie de copt. Punem deasupra visinile, radem ciocolata si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste usor deasupra.



Se lasa la racit in tava, apoi se taie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturica visinica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

08.02.2011, 20:27

alinutza1983 1

08.02.2011, 20:42

...si eu mai am o punguta de visine la congelator si ma tot intreb ce sa fac cu ele

adry88 1

04.07.2011, 16:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si crema