Prajiturica visinica

de ella 87 in Prajituri, 8 Feb 2011 | 7209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g zahar
  • 3 linguri ulei
  • 7 linguri pline varf cu faina
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 400 g visine
  • 150 ml apa minerala
  • ciocolata rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturica visinica:

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si esenta de vanilie si se mixeaza pana se obtine o bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul, pus cate putin, ca la maioneza si cu apa minerala.

Se toarna peste bezea. Se incorporeaza usor, apoi punem si faina amestecata cu praful de copt in ploaie.

Compozitia o turnam intr-o tava cu hartie de copt. Punem deasupra visinile, radem ciocolata si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste usor deasupra.

Se lasa la racit in tava, apoi se taie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturica visinica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

08.02.2011, 20:27

alinutza1983 1

08.02.2011, 20:42

...si eu mai am o punguta de visine la congelator si ma tot intreb ce sa fac cu ele

adry88 1

04.07.2011, 16:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Prajitura marmorata cu mere si pere