Praline cu crema de branza si cafea

de Angelina_Elena in Dulciuri, 23 Iun 2013 | 2169 vizualizari

 

M-am inspirat de la Rocsi, reteta Praline Tiramisu, doar ca eu nu am avut mascarpone asa ca am folosit crema de branza!! Sunt delicioase, o sa le repet de cate ori am ocazia!

 

INGREDIENTE

  • 12 piscoturi
  • 70 ml cafea indulcita
  • 1/2 lingurita ness
  • 2 lingurite zahar pudra
  • 125 g crema de branza cu smantana Delaco
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Praline cu crema de branza si cafea:

Am maruntit piscoturile, le-am pus apoi intrr-un bol, am adaugat cafeaua calduta peste ele si le-am lasat 10 minute.


In alt bol am pus crema de branza, zaharul pudra, ness-ul si am mixat.


Am adaugat apoi piscoturile inmuiate si am omogenizat usor cu o spatula.


Am format pralinele apoi le-am tavalit prin cacao.


Vreau sa va spun ca sunt absolut delicioase si ca dispar foarte repede din farfurie asa ca data viitoare am sa fac mai multe!!


Sa le savurati cu placere!

 

TIPS-URI

1

Din ingredientele de mai sus obtinem 15 praline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Praline cu crema de branza si cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Angelina_Elena 1

23.06.2013, 22:42

mare dreptate ai Dia!

mihaelar63 1

26.06.2013, 23:46

La ora asta nu vede nimeni daca ma servesc

Angelina_Elena 1

27.06.2013, 00:05

Mihaela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort trenulet