Praz invelit in sunca (bacon)

de nico15 in Mancaruri cu carne, 15 Noi 2010 | 1393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 fire de praz
  • 250 gr de sunca(bacon)
  • 2 morcovi
  • 100 gr de visine
  • 100 gr de seminte de rodii
  • 3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Praz invelit in sunca (bacon):

Se taie prazul cam 10 bucati mai mari cam 8-10 cm, care se invelesc in sunca(bacon)se prind cu scobitori in praz.



Separat se taie prazul in bucati mai mici, se pun visine din compot, vor da o savoare deosebita si seminte de rodii, se adauga usturoiul lasandu-se cateii intregi,se pun morcovi fasii, totul se pune in ulei intr-o tava la cuptor, se sareaza si condimenteaza, se lasa 20-25 de minute la cuptor.



Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Praz invelit in sunca (bacon)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

gaby_duceag 1

15.11.2010, 21:15

o portie io

Laly 1

15.11.2010, 22:37

Ce culori frumoase

nadina73 1

16.11.2010, 01:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Praz cu masline si pui