Praz umplut cu crema de tofu

de SanatateAcasa in Mancaruri de post, 9 Mar 2012 | 2310 vizualizari

 

Reteta de praz umplut cu crema de tofu este o reteta foarte usoara, care poate fi pregatita de oricare dintre noi. Este ideala pentru micile gustari dintre mesele principale. Se poate servi la pranz, inaintea felului principal, ca si aperitiv. Prazul umplut cu crema de tofu este un aperitiv sarac in calorii, nu are grasimi, sosuri grele, este racoritor si remineralizeaza. Cum branza de vaca a fost inlocuita cu tofu (cunoscuta branza din soia), prazul umplut cu crema de tofu este si o reteta de post. Este bogata in proteine, fibre, minerale, vitamine si antioxidanti.

 

INGREDIENTE

  • Dar, iata de ce aveti nevoie:
  • circa 50 de grame de tofu,
  • putina verdeata (patrunjel sau marar proaspat),
  • sare,
  • piper proaspat macinat
  • 1 fir de praz proaspat.
Portii: 7
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Praz umplut cu crema de tofu:

Prazul se spala bine. Se taie partea verde si se da deoparte. Se foloseste numai partea alba. Se inlatura partile cu pete, rupte etc. Partea alba se taie in rondele egale, de circa 5 centimetri lungime. Se lasa doar 1 foaie, astfel incat gustarile sa nu fie foarte iuti.


Intre timp se amesteca tofu cu sare, verdeata tocata marunt si piperul. Se amesteca bine si se umplu rondelele de praz. Branza trebuie presata bine, astfel incat gustarile sa stea in picioare, pe farfurie. Se decoreaza cu patrunjel sau marar proaspat, ridichii si rosii proaspate.


Pofta buna si un weekend frumos!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Praz umplut cu crema de tofu" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

iri_iri 1

10.03.2012, 16:58

VERONICA2607 1

10.03.2012, 17:57

super reteta...felicitari

mamaieelena 1

12.03.2012, 13:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Covrigei crocanti de post