Prepelite cu ciuperci, capere si masline

de Panacris in Mancaruri cu carne, 7 Oct 2012 | 1715 vizualizari

 

Un deliciu pentru musafiri si nu numai;) ideea am preluat-o de la Silvya. Multumesc, Silvya :-*

 

INGREDIENTE

  • prepelite curatate 6 bucati (cca. 1 kg)
  • condimente ( boia de ardei dulce, piper, cimbru, sare aromata, oregano, enibahar, foaie de dafin ) dupa gustul fiecaruia,
  • ulei de masline 100 ml,
  • vin alb demisec 200 ml,
  • apa 200 ml,
  • ciuperci 250 g,
  • morcov 1 bucata mai mare,
  • capere 3 linguri,
  • masline fara samburi 100 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prepelite cu ciuperci, capere si masline:

Prepelitele se curata, se presara cu mirodenii, apoi se prajesc rapid in ulei, intr/un tuci pe toate partile. Prepelitele rumenite, se transfera in alt vas, se adauga vinul, apa, morcovii curatati, taiati rondele si ciupercile feliate, lasandu-se la fiert la foc moderat, acoperit cca. 25 de minute. La final se aseazoneaza de sare, piper, se adauga caperele si maslinele, lasandu-se la fiert ptr cca. 5 minute. Se serveste ca atare sau cu garnitura de cartofi natur/orez. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prepelite cu ciuperci, capere si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

07.10.2012, 16:49

Panacris 1

07.10.2012, 20:57

Multumesc ptr aprecieri, Bucatarasi

Lau 1

07.10.2012, 21:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prepelite la gratar