Prepelite la gratar

de stefania in Mancaruri cu carne, 8 Aug 2010 | 11379 vizualizari

 

Simtindu-ma datoare fata de toti cei care au postat diverse si minunate retete de mancare de care m-am bucurat tot timpul pana acum, m-am gandit sa postez si eu cea mai simpla reteta de preparare a prepelitzelor.
Astazi am preparat super rapid masa de pranz - aruncand pe jarul incins 5 cocosi vanjosi de prepelita. Si ca sa nu fie ei singuri pe un platou mult prea mare pentru
'gabaritul' lor de cca.10-15 cm lungime/fiecare si cca 150 grame am stropit cu un
mujdei de usturoi cu rosii. O splendoare de mancare ! Simplu si deosebit de bun !

 

INGREDIENTE

  • 6 prepelite
  • 1/2 capatana usturoi
  • 2 rosii mari
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prepelite la gratar:

Cele 6 prepelitze se pun pe gratarul incins pana se rumenesc (eventual se ard un pic pentru a obtine acel miros ce atrage invidia vecinilor !!!!!) 

Cele 2 rosii mari (fara piele) se dau pe razatoarea mica si se amesteca cu usturoiul pisat si sarat dupa gust.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prepelite la gratar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

mena29 1

09.08.2010, 10:49

Bun venit la noi!

Sylvia 1

24.02.2011, 19:51

Exceelnta reteta, abia acum am zarit-o

stefanvictor 1

27.07.2013, 19:42

Eh, imi permit sa va impartasesc un secret la aceste prepelite la gratar.Sincer nu am incercat cu mujdei de usturoi si rosii, dar secretul tot am sa il spun: http://www.pprepelite.ro/prepelite-la-gratar/

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura din piept de pui